Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Az első randin külsőle...

Lányok. Az első randin külsőleg, miket néztek meg a pasikon?

Figyelt kérdés
Volt akit leráztatok, mert pl nem márkás ruha volt rajta?
ma 13:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Engem nem érdekel, hogy milyen márkás ruha van rajta.

Az arcát szoktam először megnézni és a mosolyát. Aztán a többit.

Remélem segítettem valamelyest.

ma 13:06
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

Fèrfiként mondom , szerintem egy másodperc alatt mindent lecsekkolnak a legapróbb részletekig.

Fog, kéz,köröm,haj,arcszőrzet àpoltsàg.

Utána a cuccok

ma 13:14
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
esküvői gyűrű, óra, sebhelyek a kézen és arcon, cipő, fogak, ápoltság,
ma 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
Magasság.
ma 13:39
 5/12 anonim ***** válasza:
9%
2es vagyok szóval nagyon meg kell küzdeni egy fèrfinak a hölgy kegyeiért😅. Van az ,,igénytelen" fajta akinek a pénz kell de abból egy tonna meg van az a fajta akinek tényleg nem számít a pénz de akkor a férfi legyen baromi sokoldalú az érdekes hobbitól kezdve a lenyűgöző tânctudàs,legyen elbűvölő kommunikációs meg szórakoztató kèpessège és a nap 24 órájában a kedvèben akarjon járni és még felsorolni is nehéz...
ma 13:44
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
a szemeit.
ma 13:53
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
Meg kell küzdeni a hölgy tőgyeiért... VICC! :D
ma 14:22
 8/12 he84 ***** válasza:
Nekem nőként inkább a belső számít, az a top 1. Igen, tudom jól, hogy a belső jellem eleinte nem látszik, vagy még keveset tudok róla, legalábbis sokan így vannak vele. Én úgy vagyok vele, hogy minimum 2 hét ismerkedés a neten, maximum 1 hónap és utána tali. Addigra azért már több belső értéket lehet tudni egymásról, legalábbis jobb esetben így van. De hogyha mindenáron ide sorolom a külsőt is, akkor csak 2 dolog: 1. az egész arca összességében, 2. a testralkata összességében (nem azért, mert hátha kövér, az enyhén kövér is oké, ami határeset, ez 90-100 kiló körüli, bár vonzódtam már egyszer egy régi barátomhoz is anno 3-4 éven keresztül, aki legalább 120 kiló, talán kicsivel több, de egyéb okokból már elmúlt egy ideje vonzalmam iránta, ám nem a testalkata miatt). A többi az szinte mindegy. Meg még ott a kisugárzás is, ami nagyrészt belsőből fakad, kisrészt külsőből, én legalábbis ezt tapasztaltam. Ja és nem az alapján döntök, hogy van-e kémia, avagy szikra elsőre, vagy legkésőbb 2. randin/talin, hanem az a legfontosabb, hogy jól kijövünk-e és ismerkednénk, barátkoznánk-e tovább még több randin/talin belül is, neten is. Sok esetben a kémia, avagy szikra/vonzalom (nem szerelem 1. látásra, nem keverni, szerelem nélkül is teljesen jó, ami részben saját tapasztalat) bőven a 2. randi/tali után is kialakulhat hetek, hónapok múlva, néha 1-2 év múlva is, amikor már még jobban ismerjük a másikat és rendszeresen töltünk időt egymással. Ugyanis ez is növelheti az esélyét, csak sajnos sokan nem elég türelmesek, nem elég nyitottak és nem elég rugalmasak tévhitben élve. Mielőtt még bárki írna kapcsolati céllal, valóban van barátom 5 éve, nem azért írtam ide, mert ne lenne.
ma 15:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
mindenkit mas erdekel, mas genyek vannak. valaki leszarja a fogakat, leszsarja az oltozotetet sot az neki megoszintebb mondjuk mert felvallalja minthogy kicsilivilizze magat meg parfum. alap dolgok borotvalkozas, furdes (ez nem tudom hogy derulne ki ha van amugy dezodor rajta), de mas es mas. nincs univerzalis korom, haj, szakall, combizom, stb.. triatlonosoknak lehet a futas jon be egy sracnal, mert nagyon jol nyomja es elkezd erdeklodni az edzeserol pl es ott mar elindul valami, ja es mindketen budosek az izzadtsagtol. mas es mas
ma 15:43
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
amugy nemtom miert lett 4 leszavazva, mmert igaza van, amint meglatja hogy alacsonyabb mint o, esetleg egymagasak, mar ott vege. sajat tapasztalat, chateltem csajjal nem is egyel, bejottunk igy egymasnak, elojott a tema ki mennyire magas, odairtam en 173 vagyok o meg 178, aztan elkezdett ghostolni. Ez nem egyszer tortent meg.. Erre itt lattam indokot hogy hogy nez mar az ki hogy a srac nyulik felfele egy csokert, pusziert. le lehet szavazni, de ez az igazsag, ti is tudjatok.
ma 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!