Az furcsa ha magyarként szidom a magyarokat hogy bunkók?
Tipik bunkóság... amúgy gondolom te is magyar vagy, akkor te is bunkó vagy?
Sokkal egyszerűbb pozitívnak látni egy olyan helyet ahol nem élsz,nem látod mindennap az embereket. Költözz el és máshol is meglátod a bunkókat
Mondjuk kiírni nem szerencsés, mert felesleges harcokba kerülsz, de én egyébként egyetértek veled.
Az, hogy más országokban mi a helyzet, nem tudom. De azt tudom, hogy ebben az országban sajnos az számít menőnek a sok proli számára, aki minél erősebben belerúg abba, aki "alatta" van, legalábbis a megítélése szerint, és a többi hülye meg tapsol neki (5 percig, aztán lesz.rják egymást). Persze ha valaki beléjük köt be hogy helyre tegye őket, akkor meg megy az áldozatszerep és az értetlenkedés, hogy ez hogy történhetet?
Az az igazság, hogy akármennyire fáj ez, be kell látni, az ilyenek nem változnak. Két lehetőséged van velük kapcsolatban: ha sajnálatos módon valamiért nem tudod őket ignorálni, mert lehúznak magukkal, akkor ki kell állnod magadért persze, de feleslegesen ne harcolj. Ha meg szerencsére nem az ő közegükben, szintjükön vagy, és csak a netről vagy távolról ismered őket (szerencsére rám ez igaz, és a leírásodból arra tippelek, rád is), akkor meg tényleg csak sz-rd le őket. Ne foglalkozz velük, téged nem tudnak bántani, csak egymást.
Tudom ez nem feltétlenül a kérdésre válaszolt, de fontos volt leírnom, úgy érzem. Hogy konkrétan a kérdésre válaszoljak: Nem, egyáltalán nem furcsa ha szidod a saját néped, csak ne vidd túlzásba. Az önkritika fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!