Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen furcsa szokásaitok vannak?

Milyen furcsa szokásaitok vannak?

Figyelt kérdés

Én mindig először a cipőt, papucsot, zoknit a jobb lábamra húzom fel/le. A kesztyűt is a jobbra húzom fel először. Van egy olyan furcsa érzésem, hogy valami balul fog elsülni, valami rossz dolog fog történni aznap, ha a balra húzom fel először ezeket.

Hozott a szomszéd egy cipőt mert nem jó a méret, és próbáljam fel, hogy jó-e nekem. A balt hozta. Hazaküldtem (persze szépen udvariasan megkértem), hogy hozza el a jobbat inkább.

ma 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ujjaim ropogtatása.
ma 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Rácsosra lehúzott redőny mellett szeretek tartózkodni - évszaktól, napszaktól függetlenül.

Egész éveben feldíszített karácsonyfák vannak a lakásomban.

Magát a karácsonyt gyűlölöm, de sokszor nyerek megnyugvást a fák fényében ücsörgés, elmélkedés, játék közben.

Sokat szoktam hallgatózni a rövidhullámú frekvenciatartományban, - 37 éve rajongok a morse jelekért. Sok esetben keresek magamnak kihívást jelentő adásokat - abban a reményben, hogy ez tovább fejleszti a képességeimet.

Sok energiát fektetek az egyre erőszakosabban nyomló cégek reklámjai elleni küzdelembe.

Próbálok minél kevésbé részévé válni annak, hogy adatokat szolgáltassak másoknak a zaklatásomhoz.

ma 16:44
 3/6 A kérdező kommentje:
és még jutott eszembe: Bezárom az ajtót, de utána vegy ötször leellenőrzöm. Minden otthoni tárgyat ami önvédelemre jó, a helyét akaratlanul megjegyzem, mint egy kés, sodrófa, borosüveg, piszkavas, vagy egy vastagabb bot az udvaron, vagy egy vascső, egy acél dróthuzal, meg ilyenek. Nem tartom kizártnak, hogy egyszer megtámadnak (mittudommiért), akkor legyen rögtön amihez nyúlni.
ma 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Megszagolom a bugyim mielőtt a szennyes kosárba dobom.

Dobozolom a leveleket.

Havonta 1× átszedem és rendet rakok a szekrényben.

ma 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig előbb mosom meg a fogam és utána fürdök csak… fordítva nem esik jól.
ma 17:37
 6/6 Metionin ***** válasza:
100%
Mindig nézem az utcán és az épületekben, hogy vannak-e, ha igen, hol vannak a biztonsági kamerák. Ha idegen nagyobb létesítménybe megyek pl. bank, áruház, mindig megpróbálom szemmel megkeresni a tűzoltó készülékeket. Kajálás közben mindig valami bűntényes, eltűnéses dokut nézek, régebben amíg hozzáfértem ilyenekhez, műtéteket és boncolásokat néztem. Kaja nélkül viszont nem nézem, úgy unom. Illetve sokak szerint fura, hogy zokniban alszom.
ma 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!