Milyen furcsa szokásaitok vannak?
Én mindig először a cipőt, papucsot, zoknit a jobb lábamra húzom fel/le. A kesztyűt is a jobbra húzom fel először. Van egy olyan furcsa érzésem, hogy valami balul fog elsülni, valami rossz dolog fog történni aznap, ha a balra húzom fel először ezeket.
Hozott a szomszéd egy cipőt mert nem jó a méret, és próbáljam fel, hogy jó-e nekem. A balt hozta. Hazaküldtem (persze szépen udvariasan megkértem), hogy hozza el a jobbat inkább.
Rácsosra lehúzott redőny mellett szeretek tartózkodni - évszaktól, napszaktól függetlenül.
Egész éveben feldíszített karácsonyfák vannak a lakásomban.
Magát a karácsonyt gyűlölöm, de sokszor nyerek megnyugvást a fák fényében ücsörgés, elmélkedés, játék közben.
Sokat szoktam hallgatózni a rövidhullámú frekvenciatartományban, - 37 éve rajongok a morse jelekért. Sok esetben keresek magamnak kihívást jelentő adásokat - abban a reményben, hogy ez tovább fejleszti a képességeimet.
Sok energiát fektetek az egyre erőszakosabban nyomló cégek reklámjai elleni küzdelembe.
Próbálok minél kevésbé részévé válni annak, hogy adatokat szolgáltassak másoknak a zaklatásomhoz.
Megszagolom a bugyim mielőtt a szennyes kosárba dobom.
Dobozolom a leveleket.
Havonta 1× átszedem és rendet rakok a szekrényben.
Ez a "mindig a jobb kézre, lábra húzok fel mindent először" dolog nálam is megvan, illetve kicsit magasabb szintre is emeltem, mert ugyanabból az okból, jobb lábamat teszem le először az ágyból felkelve, jobb lábbal lépek először ki a lépcsőházba és az utcára is.
Ropogtatom az ujjaim, és zavar, amikor nem sikerül mindet. Olyankor hajlamos vagyok addig próbálkozni, míg az összes ki nem roppan.
Nagyon kellemetlen, de rossz érzés úgy elmenni otthonról hosszabb időre, hogy nem 100%-ra töltött fel a telefonom, így nagyon figyelek arra, hogy ekkora töltöttség meglegyen az említett alkalmakkor.
Én ha az utcán sétálok,azt nézem a hazakon,hogy vajon hány ablak tartozhat egy adott lakáshoz.
Bugyimat én is megszagolom,mielőtt a szennyesbe dobom.
Aludni csak vaksotetben,koppra húzott redonynel tudok. Amikor elutazom,van nálam fekete
decathlonos törölköző mindig arra az esetre,ha nem lenne normális
sötétítő a szálláson,akkor az ablakra tudjam tenni.
Beallitom az ébresztőt,de még legalább 2-3 szundit nyomok rá,mielőtt valóban felkelnek. Ilyenkor odajön a macska és rám fekszik, szeretek vele ebredezni,ahogy dorombol rajtam.
Minden hajmosásnál párnahuzatot cserélek. És pizsit is ekkor cserélek mindig.
Ha csak addig volt rajtam egy póló/bugyi/zokni,míg leszakadtam az 5 percre lévő boltba,az akkor is megy utána a szennyesbe,hiába csak fél órát volt rajtam.
Fürdés után már nem megyek utcára,vagy ha mégis,újra megfürdök,mielott ágyba mennék.
Nem fekszem le úgy aludni,hogy nincs elmosogatva és elpakolva minden.
Kabátot nem veszek fel polora,pulcsi nélkül,mert zavar,ha a kabát ér a boromhoz.
Tordelem az ujjaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!