Milyen furcsa szokásaitok vannak?
Én mindig először a cipőt, papucsot, zoknit a jobb lábamra húzom fel/le. A kesztyűt is a jobbra húzom fel először. Van egy olyan furcsa érzésem, hogy valami balul fog elsülni, valami rossz dolog fog történni aznap, ha a balra húzom fel először ezeket.
Hozott a szomszéd egy cipőt mert nem jó a méret, és próbáljam fel, hogy jó-e nekem. A balt hozta. Hazaküldtem (persze szépen udvariasan megkértem), hogy hozza el a jobbat inkább.
Rácsosra lehúzott redőny mellett szeretek tartózkodni - évszaktól, napszaktól függetlenül.
Egész éveben feldíszített karácsonyfák vannak a lakásomban.
Magát a karácsonyt gyűlölöm, de sokszor nyerek megnyugvást a fák fényében ücsörgés, elmélkedés, játék közben.
Sokat szoktam hallgatózni a rövidhullámú frekvenciatartományban, - 37 éve rajongok a morse jelekért. Sok esetben keresek magamnak kihívást jelentő adásokat - abban a reményben, hogy ez tovább fejleszti a képességeimet.
Sok energiát fektetek az egyre erőszakosabban nyomló cégek reklámjai elleni küzdelembe.
Próbálok minél kevésbé részévé válni annak, hogy adatokat szolgáltassak másoknak a zaklatásomhoz.
Megszagolom a bugyim mielőtt a szennyes kosárba dobom.
Dobozolom a leveleket.
Havonta 1× átszedem és rendet rakok a szekrényben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!