Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen furcsa szokásaitok vannak?

Milyen furcsa szokásaitok vannak?

Figyelt kérdés

Én mindig először a cipőt, papucsot, zoknit a jobb lábamra húzom fel/le. A kesztyűt is a jobbra húzom fel először. Van egy olyan furcsa érzésem, hogy valami balul fog elsülni, valami rossz dolog fog történni aznap, ha a balra húzom fel először ezeket.

Hozott a szomszéd egy cipőt mert nem jó a méret, és próbáljam fel, hogy jó-e nekem. A balt hozta. Hazaküldtem (persze szépen udvariasan megkértem), hogy hozza el a jobbat inkább.

nov. 19. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden lépcsőfokot megszámolok. Amint ráteszem a lábam az első lépcsőfokra, az agyam rögtön automatikusan számolni kezdi őket. Felfelé is, lefelé is. Mindig tudnom "kell", hogy hány fokot mentem fel vagy le a lépcsőn, bárhol vagyok. Kórházban, ha felküldenek az első emeletre röntgenre, templomdombon, iskolában, panelház harmadik emeletére felsétálva a rokonokhoz, metró aluljárón keresztül sétálva, közintézményekben, ha leáll a mozgólépcső egy üzletházban és gyalog kell fel/lemenni rajta, szóval bárhol. Mindig. Olyan nem létezik, hogy ne számolnám meg a fokokat. Anyám is meg a tesóm is dettó ugyanez. Pedig nem beszéltünk össze. Nem is együtt lakunk már vagy 15 éve. Ők is ezt csinálják.
nov. 20. 00:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tudok jól aludni, ha szól valamilyen halk zene.

Ha valaminek a bekövetkeztét nagyon szeretném, nem szólok senkinek róla, mert azt hiszem, hogy akkor nem következik be.

Mindenkivel harcba szállok az igazamért, még akkor is, ha vesztésre állok.

nov. 20. 14:28
 13/13 A kérdező kommentje:

"Mindenkivel harcba szállok az igazamért, még akkor is, ha vesztésre állok."

Ezzel én is így vagyok. És gondolom, még sokan mások.

nov. 20. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!