Milyen fura szokasaitok vannak?
#1 A kocsiban csak páros számú hangerőn hallgatok zenét.
#2 Addig nem kapcsolok el egy zenét, amíg az előadó el nem mondja az adott részletet a dalból
#3 Ha ideges vagyok, akkor rágom a számat és fogdosom a hajam
#4 Nem tudok úgy aludni, ha a falnak befelé fordulok
- Szállodában képtelen vagyok csak úgy simán belefeküdni az ágyba, ezért komplett ágyneműhuzatot viszek magammal, ami nemcsak az otthoni illatot idézi, hanem a higiénia szintet is.
- Utálom a páros számokat, ezért a klímának, a rádiónak mindig páratlan számon kell működnie.
- Szeretem az ujjaimon felkapargatni a bőrt és csak úgy piszkálni, nagyon jó érzés.
- Ha édeset eszek, akkor utána rögtön sósat is ennem kell és fordítva. Legutóbb például házi kolbászt és lekváros fánkot ettem falatonként felváltva, nagyon jól esett.
Meccs nézésnél ha viszket az orrom,nem vakarom meg mert gólt kap a csapatom
Meg mindenféle tisztasággal kapcsolatos mánia amivel mások agyára megyek
-Mindig úgy állítom be az ébresztőimet, hogy pl. 7:01, 6:29, stb. Sosem egészre meg félre. :D
-Babonás vagyok, ha leesik egy éles tárgy, a vállam fölött átdobok egy marék sót.
-éjfélkor nem merek tükörbe nézni, ezért ha pl. 23:51 van, addig nem megyek fogat mosni, amíg el nem múlt éjfél
-csak úgy tudok elaludni, hogy először balra fordítom a fejemet, a jobb kezem van a fejem fölött és a bal lábamat húzom fel, majd kb. öt perc múlva jobbra fordítom a fejem, a bal kezem kerül a fejem fölé és a jobb lábam húzom fel
-nem tudok párnán aludni, mert úgy érzem nem kapok levegőt, ezért a koliban és akárhol is pólón alszom vagy összegyűrt pokróc megy a fejem alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!