Nektek milyen “szerencse” szokásaitok vannak?
Figyelt kérdés
Olyanra értem mint pl az óra és a perc is azonos számú (12:12, 15:15), és akkor kívántok. Tudom valakinek hülyeség ez és jöhetnek a negatív kommentek is de érdekelne engem. Válaszokat köszönöm.2018. jún. 16. 02:07
1/3 anonim válasza:
A 13 óra 37 perc. Mert h4xx0r vagyok.
2/3 nemaRendőrség válasza:
Ha megbuktam vizsgán irány a lottózó, olyankor mindig nyerek. Sajnos/szerencsére csak 2x fordult elő, hogy megbuktam.
Egyébként ha csettintek egyet akkor szerencsém lesz, de napi 3-4 alkalommal működik csak. Általában csocsóra vagy forgalomirányító lámpára szoktam elhasználni.
Működik nagyban is, de az kiveszi az életből a poént, ha nem kell küzdeni semmiért
3/3 anonim válasza:
Ha mentő szirénázását halljuk, akkor pirosat kell fogni!
Ez jutott most csak az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!