Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen fura szokasaitok vannak?

Milyen fura szokasaitok vannak?

Figyelt kérdés
Nekem pl. az a szokasom hogy mindenknek hagyom hogy vegig mondja amit elkezdett. Ez magaba nem is fura, de ha van egy film vagy video amit nem talalok erdekesenek akkor is megvarom mig a benne szereplo szemely abbahagyja a mondatot amit elkezdett es utanna kapcsolom ki.

2021. júl. 5. 20:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2. Velem is detto ugyanez van :D
2021. júl. 5. 23:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt lefekszek, a tárgyakat beállítom miliméterre pontosan úgy, ahogy mindig is tárolom őket.

Nem bírom a rendetlenséget egyáltalán.

Méregetem a kajáimat, hogy miből mennyit rakok, sokszor indokolatlanul :D

Mindent előre megtervezek, ha pl.tudom, hogy megyünk valahova, előre feltérképezem a helyet az internet segítségével.

Szeretem ha megvan a reggeli rutinom pont úgy, ahogy mindig. Ha valami megzavarja, elszomorodok :D

Ezeknek a szokásoknak egy részét a karantén alatt vettem fel, nyilván ha sietek vagy hulla fáradt vagyok, akkor túl lépek rajtuk. Bár sosem voltam egy spontán személyiség, de azért ez a másfél év bezártság magával hozott némi kényszerességet :D

2021. júl. 6. 07:28
 13/13 anonim ***** válasza:

-"Furán" állítok ébresztőt, pl.: 5:26, 6:03, 6:22.

-Jobb lábbal lépek ki a lakásból, és lépcsőházból.

-Szállodákba/apartmanokba mindig viszek magammal valamit, amivel letakarom a párnát. Csak így tudok elaludni.

-Szeretek mindig egy lépéssel előrébb járni, megtervezni mindent.

-A hátizsákokat mindig csak az egyik vállamon hordom.

-Rengetegszer leellenőrzök mindent (ajtó, ablak zárva, kulcs, iratok nálam stb.).

2021. júl. 6. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!