Nektek milyen hibáitok, rossz szokásaitok vannak?
olyan amiről tudod, ogy rossz, vagy mondják hogy rossz szikás meg ilyenek. Gondolok itt pl.: nehezen bízol meg másokba, túl gyerekes vagy, flegma, mindent elhiszel, rágod a köröd, túl magabiztos vagy meg ilyenek.
Nem tudom kinek mi van, szóval minden érdekel még ha furán is hangzik.
- halogatás
- túlzott álmodozás miatti figyelmetlenség
- olykor sértő, bántó humor
- Nem találom meg azt az optimális időt, ami a kapcsolat fenntartáshoz szükséges. Ezt értsd úgy, hogy időnként naphosszat elvagyok a másikkal, míg máskor hetekig rá se nézek.
- Akaratlanul is azt bántom a legjobban (nem fizikailag!), akit a legjobban szeretek... Ezért utálom is magam, és órákat szoktam gondolkozni azon, hogy hogyan változtathatnék ezen.
- A fent említettel másokat is szoktam untatni, persze részletesebben.
- Nagyon nehezen tudok továbblépni azokon, akik legalább egyszer jók voltak hozzám. Tulságosan kötődök hozzájuk.
- A fenti miatt kissé távolságtartó vagyok. Megpróbálom elkerűlni, hogy jobban kötődjek bárkihez is...
19F - Szerintem ez bőven elég rossz tulajdonság.
Sok dologba nem merek belevágni, nem merek lépni, azaz kudarckerülő vagyok.
Ez azért is nehezített pálya, mert nem vagyok valami két lábbal a földön álló típus, sok dolognak nem látom a következményeit előre. Mondhatom úgy is, hogy nem boldogulok mások segítsége, támogatása nélkül.
Úgyhogy összegezve nagyjából életképtelen vagyok.
Halogatás.
Plusz, ha valaki folyton idegesít, és úgy próbál az életem része lenni (akár barátként, akár komolyabban), hogy nekem baromira nem hiányzik, de hiába éreztetem és közlöm is vele, tovább lohol a nyakamban... akkor egyszer csak eltűnök számára. Nem veszem fel a telefont, és nem írok neki vissza többé, ha százszor ír, akkor sem.
- pótcselekvéseim vannak, nem vagyok képes egyhelyben megülni úgy, hogy a kezemmel ne csináljak vmit. Ez mindig máshogy mutatkozik meg... szerencsére a hajrágásról, körömrágásról, fejvakarásról már leszoktam, de még mindig kattintgatom és rágom a tollat, csavarom a hajam az ujjamra, dobolok az asztalon, firkálgatok, tépkedem a töredezett hajvégeimet... illetve a számat rágom még
- túrom az orrom (akkor, ha megkeményedett taknyot érzek benne... nem, nem eszem meg utána :D)
- nehezen oldódom fel új társaságban és nehezen barátkozom
- ha nagyon nyűgös vagyok (túl sokat kell valamire várni, fáj valamim), akkor ez meg is látszik rajtam... dülöngélek, hintázom, nyafogok ill. van az a pont, ami után énekelgetek és hülyeségeket beszélek
- köhögök sokat
- enyhe vásárlásmániám is van, de már leszokóban vagyok
Káromkodás.
Kötőszóként, mondatlezárásként baz+ozok. Nagyon idegesít, nem tudok leszokni róla.
F@$z kivan már ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!