Szerintetek tényleg rossz ember vagyok mert nem sajnálom azokat a gyerekeket akik megölik magukat a kék bálna miatt?
mert a barátnőm azt mondta hogy lehetek ilyen szemét
De most komolyan miért kéne őket sajnálom miért olyan hülyék más kedvéért megölni magunkat
Nem olyan egyszerű ez.
Gyerekek, elkeseredett gyerekek, akiket durván manipulálnak.
En se sajnalom oket
Aki ilyen hulye hogy azt mondjak neki hogy olje meg magat es megoli magat az dogoljon is meg
teljes mértékben egyetértek veled.
Az emberi hülyeség és a mai tizenévesek mértéktelen butasága itt jön ki. Miért sajnálnám.
Tartja a mondás, aki hülye haljon meg.
Utolsó! Miért kéne, hogy legyen bennünk empátia? Maximum a családot sajnálom, hogy ilyen hülye gyerek van.
Abszolút nem kell őket sajnálni
Szerintem igenis sajnálatra méltó, hogy ideáig jutottak. Ez általában a szülők hibája, ha normálisan nevelik a gyereket, igyekeznek mindent megadni neki(nem feltétlen az anyagiakra gondolok), akkor szerintem elképzelhetetlen, hogy egy kamasz öngyilkos legyen.
Jó, persze , lehet szerelmi bánat meg csalódás, ami nem a szülők hibája, de pusztán emiatt nem fogja megölni magát egy gyerek sem, ha rendesek a családi körülmények és számíthat a szülőkre..
De sok szülő azon kívül, hogy megcsinálták a gyereket, más feladatot nem nagyon csinálnak meg.Nem beszélgetnek a gyerekkel, nem érdekli őket mi van vele, nem foglalkoznak vele, esetleg csak csúnyán beszélnek vele, esetleg verik is.. Egy ilyen közegben felnőtt gyereknél el tudom képzelni, hogy nem lát más utat és be tudják szervezni ilyenbe..Gondoljátok már át, ha senki nem beszél vele otthon, esetleg a suliban is szekálják, akkor simán meg lehet, hogy örül, hogy legalább a neten talál "barátokat" ..A kék bálna is nagyjából erre épít, próbálnak közel kerülni a gyerekekhez és kihasználni a lelki állapotukat.
Jajj, hagyjal mar a hulyesegeiddel.
Mitol lehet depresszios egy ilyen kis taknyos ?
Apu nem vette meg az Iphonet? Vagy szakított az első szerelmével?
Ugyan már ezek csak elkenyeztetett buta kolkok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!