Szerintetek tényleg rossz ember vagyok mert nem sajnálom azokat a gyerekeket akik megölik magukat a kék bálna miatt?
mert a barátnőm azt mondta hogy lehetek ilyen szemét
De most komolyan miért kéne őket sajnálom miért olyan hülyék más kedvéért megölni magunkat
Nem érted ezt az egészet. Nem a játék miatt ölik meg magukat, hanem mert olyan helyzetbe kerültek, amiből nem tudnak kijönni. Ez a bálna dolog csak az utolsó lökést adja meg nekik, de megtették volna a játék nélkül is, legfeljebb később.
Még te is kerülhetsz ilyen helyzetbe, mert ez nem hülyeség kérdése, hanem attól függ, hogy mit kapsz az élettől.
Szóval minden bajt öngyilkossággal meglehet oldani?
Jaj valaki azt mondta csúnya vagyok megölöm magam
Valaki azt mondta nem szép a hajam
megölöm magam
Valaki azt mondta nem divatos a ruhám megölöm magam
Nem kaptam okos telefont megölöm magam
Sokkal szebb lesz a világ egy idiótával kevesebb
"Szerintem rossz ember vagy és kívánom neked hogy éld át a depressziót!"
Mert te ezek szerint aztán egy olyan áldott, jó ember vagy...
Én soha nem leszek depressziós mert nincs miért annak lenni
nem rögtön öngyilkosságról kellene gondolni hanem megoldást találni a bajra nem vagyok gyenge
Mindenre van normális megoldás
De te biztos depressziós vagy miért élsz még miért nem ölted meg magad?
Gyenge vagy hozzá?
Annyira bírom amikor azt hiszik hogy egy gyereknek/kamasznak nem lehetnek problémái...
Mi van akkor, ha az iskolában fizikailag/verbálisan minden nap megalázzák? És ha emelett pont olyan szülei vannak, akik nem tesznek ezellen semmit? Nem azért lesznek öngyilkosok, mert "valaki azt mondta nekik", hanem mert nem tényleg nem akarnak tovább élni...
Ez nagyon beteg dolog.Gondolj bele!Ha téged suliba piszkálnának,akkor te nem lennél depressziós?
és otthon nem beszélnek veled, a szüleid csak szidnak
egyre rosszabbak a jegyeid,és mindenki ahelyett hogy beszélne veled belédrug.De aztán a szavaknak is van ereje! engem speciále a dagadtságom miatt piszkálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!