Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek tényleg rossz...

Szerintetek tényleg rossz ember vagyok mert nem sajnálom azokat a gyerekeket akik megölik magukat a kék bálna miatt?

Figyelt kérdés

mert a barátnőm azt mondta hogy lehetek ilyen szemét

De most komolyan miért kéne őket sajnálom miért olyan hülyék más kedvéért megölni magunkat

2017. máj. 4. 06:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

A black metal szcénában is rossz szemmel nézik:

[link]

2017. máj. 4. 10:46
 12/30 anonim ***** válasza:
35%
#10 Mondanám azt, hogy éld át azt, amit ők átéltek, de ilyen nem kívánok. Lehet, hogy neked tökéletes gyerekkorod volt, sajnos ez nem mindenkinek adatik meg.
2017. máj. 4. 10:46
 13/30 anonim ***** válasza:
Ja értem akkor ez ilyen barátkozós egymást öngyilkosságra buzdító oldal. Empátiát érzek feléjük mert betegek voltak meg a szüleiket is sajnálom. Igazad van egyébként a mi szemünkkel hülyék de ők betegek voltak és egy ilyen közösség behálózta őket. Nem kell hangoztatni hogy hülyék de ha rákérdeznek a véleményedre nyugodtan elmondhatod.
2017. máj. 4. 11:19
 14/30 anonim ***** válasza:
43%
Hidd el nekem se felhőtlen az életem, de soha nem fordult meg a fejemben hogy öngyilkos legyek, pláne nem egy internetes oldal hatására.. nehogymár
2017. máj. 4. 11:23
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
Igen, szégyellhetnéd magad.
2017. máj. 4. 11:40
 16/30 anonim ***** válasza:
43%
Érvelj, te miért sajnálod őket!
2017. máj. 4. 12:25
 17/30 anonim ***** válasza:
56%

Mert ők olyan fiatalok, akik még mindig élnének, ha életük egy nehéz időszakában nem azokkal az emberekkel találkoznak. Nekem is volt depressziós időszakom a középiskolás évek alatt, és tudom milyen, amikor nem tud kihez fordulni az ember, annyira magába zárkózik.

Amúgy meg egy részeges alkoholistát is sajnál az ember, ha meghal, ha meg ilyen fiatal életének lesz vége, az még nagyobb tragédia!

2017. máj. 4. 12:49
 18/30 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet őket sajnálni. mert ez a SAJÁT döntésük volt, nem meggyilkolták őket. Ezt a középiskolai depressziót meg hagyjuk már, ez a tipikus kamaszkori húúdeszar az élet, ronda vagyok, nem tetszem a fiúknak, hagyjon mindenki békén stb eset. Aki ezek miatt öngyilkos lesz, az nem való erre a földre. Akkor a későbbi felnőtt élettel járó stresszt, hogy kezelné ?
2017. máj. 4. 12:54
 19/30 anonim ***** válasza:
62%

"Mert ők olyan fiatalok, akik még mindig élnének, ha életük egy nehéz időszakában nem azokkal az emberekkel találkoznak. Nekem is volt depressziós időszakom a középiskolás évek alatt, és tudom milyen, amikor nem tud kihez fordulni az ember, annyira magába zárkózik. "

Oké, ez igaz, de ha akkor valaki odamegy hozzád a buszmegállóba, és azt mondja, hogy "Öld meg magad!", megteszed? Ugye, hogy nem! Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet őket sajnálni, de attól még nem meggyilkolva lettek, hanem ÖNgyilkosok lettek.

2017. máj. 4. 13:43
 20/30 anonim ***** válasza:

Az öngyilkosság nem úgy működik, ahogy azt te gondolod. Nem úgy van, hogy az illető magában dudorászva, mosollyal az arcán szörfölget a neten, majd egyszer csak ráakad erre a kék bálna hülyeségre, és eldönti, hogy "oh, úgy tűnik manapság ez menő a fiatalok körében, szóval asszem megölöm magam lol"

Ez nem "hülye tini" kategória, ez mentális betegség kategória, csak ugye a mentális betegségek nem olyan látványosan ölnek, mint a szervi megbetegedések, mint pl egy tüdőrák.

Szóval nem tudom, hogy tényleg szemét vagy-e, de nem ártan újragondolni a véleményedet az ilyenekről.

2017. máj. 4. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!