Van furcsa szokásaitok?
Figyelt kérdés
nekem például az hogy szeretek fordítva aludni.. ahol a lábam lenne ott a fejem van2023. febr. 8. 02:58
1/17 anonim válasza:
Én pl a fejemen hordom a kezeimet.
3/17 anonim válasza:
Többször eellenőrzöm az ajtót zárásnál, mindig u.ott szállok fel a tömegközlekedésin reggelente, mondhatnám a napjaimat is, hogy mind ugyanolyanok. A tojást (rántotta-, illetve sütibe téve kivéve) nem tudom megenni.
4/17 anonim válasza:
Újabban éjjel vagyok ébren és nappal alszom.
6/17 anonim válasza:
A bejárati ajtó kulcslyukát le szoktam tapasztani. Régebben mindig bejöttek a poloskák
7/17 anonim válasza:
Igen. Leírom kérdések alá, hogy mennyire zavaró, amikor nincs számban és személyben egyeztetve az alany és az állítmány.
9/17 anonim válasza:
A dühkitöréseim alatt a saját fejemet ütöm ököllel vagy a falbaverem. Fiatal nő vagyok. (Help)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!