Most én furcsa vagy vonzó lehetek az emberek számára?
Bocsánat, hosszúra sikeredett.
Nem, nincs semmi paranoiám se komplexusom se semmim. De már elég régóta azt veszem észre, hogy néznek az emberek, férfiak és nők egyaránt (férfi vagyok, 20-as éveim vége felé).
A férfiak úgy méregetve és kisebb arcukra kiült fintorral. A nőkön is látszik, hogy végigmérnek és amint egymás közelébe érünk egy jó darabig megvan a szemkontaktus is. De ezt ne úgy képzeljétek el, hogy én bámulok az emberekre, én nézegetem a parkoló jobb fajta kocsikat, a felniket vagy a telefonom stb.. meg persze nézek előre is, hogy csak ne menjek neki senkinek és ezt látom közben. A gyerekek is valamiért mindig engem szúrnak ki maguknak akárhol vagyok.
Akikről fixen tudom, hogy jobb pasik vagy olyan nők akiket csak az elitebbek érdekelnek azok nem csinálják ezt.
Egy pár napos példa: Egyik rokon lányt vittem ki a vonathoz. Persze felkísérem a peronra nehogy belekössenek. Szép lány így egyértelműen a srácok nézték de közben láttam, hogy utánna méregetnek engem is mellette. Ahogy sétálunk ott is akármerre néztem (szétnéztem hátha van ismerős) a nők 80%-a mind nézett és a szemkontaktust se szakították meg, kivéve akiken látszott, hogy önbizalom hiányosak, ők egyből elkapták a tekintetüket persze. Akivel voltam ő is megjegyezte, hogy de néznek az emberek.
Pedig semmi extra nincs rajtam, standard 180cm, szőke kék szem, kis fekete karika fülbevaló, kisebb szakáll, melegítő alsó + egy bomber dzseki. Alapból izmosabb szélesebb vállú vagyok keskeny csípővel max erre rátesz még egy kis vállszélességet a kabát.
De nem értem egyszerűen, hogy most azért néznek mindig mert furcsa vagyok valamiért számukra vagy azért mert vonzónak/“ellenfélnek” találnak…
Mert most mi az igénytelen ebben? Edzésről mentem érte és nem volt idő átöltözni, meg nem ilyen bolyhos semmis melegítő alsóban. A többi esetben pedig vagy farmer vagy cargo nadrág szóval nem általánosítható.
2
Te most mire is akarsz ezzel konkrétan utalni?😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!