Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A cinikusan befelelgető...

A cinikusan befelelgető furcsa húzàsokkal rendelkező emberek akiknek mennyire vannak tudatàban az ilyen megnyilvànulàsaiknak?

Figyelt kérdés
Szerintem tudataban vannak,arra lennek kivancsi mennyire.Kinek mi a tapasztalata.Nem tudnak felelosseget vallalni,elgondolkodni hogy amit tesznek a masiknak az esetleg banto es kenytelen kipucolninaz ilyen embereket az eletebol mert zavarodottsagot keltenek a masik lelkeben aki jo szandekkal volt iranta.Az ilyen emberek mindig haritanak rossz tapasztalatokra,korulmenyekre mindig masra rakjak at a felelosseget es tudjak ok miket tesznek ha szorul a hurok szembesitve vannak probaljak kimagyarazni,tamadni vagy elmenekulnek.Mindenki mindig hibas csak ok nem,ezt probaljak onmaguk elott bizonyitani.Es ha eselyt kapnak ujbol es ujbol lefutjak ugyanazokat a koroket es egyre rosszabb lesz veluk a kapcsolat.Es persze az a szemet allat,akinek nincs empatiaja aki amikor besokkal szembesiti oket a tetteikkel,mert az ilyen emberek a szavakra nagyon erzekenyek csak kar a tetteikre egyaltalan nem azok.A tetteik,huzasaik,a rejtetten allattomos celzasaik sokkal artalmasabbak mint megmondani az igazat.
aug. 4. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ezeket az embereket kerülöm. Aki ilyen azt nem magyarázom, hanem ráhagyom. Nagyon fárasztó és lehúzó népség és nem tudsz vele mit kezdeni.
aug. 4. 09:26
 2/7 A kérdező kommentje:
1-es egyezek kerulni kell oket Nekem volt ilyen baratsagom ahol betudtam annak hogy nehezsegei vannak azert ilyen.De nagyon nem lehet ezt mindig arra fogni.A masik hanyszor alltam a rendelkezesere mikor neki rossz volt es nagyon nem azt kaptam vissza forditva.Mikor szova tettem maroan gunyos,lekezelo,utalatos volt.Az ilyenek belehugyoznak a forrasba amibol meritettek.
aug. 4. 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Őket feltolti en meg kiégek ilyenek közt.

Mondhatni ezek is energiavámpírok.

Kerulni kell valoban.

aug. 4. 09:50
 4/7 A kérdező kommentje:
3.Igen az energiavampirok egy formaja
aug. 4. 11:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon pofatlanok jatsszak az artatlan baranyt,a naivat akik mit se tudnak semmirol...kozbe meg nem ugy van.Ehhez pofa kell
aug. 4. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, nekem gyakoriról kapásból 4 ilyen nőt is sikerült megismernem az utóbbi pár hónapban. Még talán az volt a legjobb eset, ahol annyira kattant és törött volt, hogy pár nap alatt kiderült mi a helyzet. A másik háromnál tovább tartott, pár hét mire elindultak a sunyi és alattomos játszmáik. Addig meg totál jól megvoltunk, fel se merült valamiért hogy ez lehet a helyzet. Szerencsére már némileg rutinos voltam, de így is elég sok időm, energiám, meg némileg az idegrendszerem is ráment arra a pár napra, amíg próbáltam kezelni, helyrerázni a helyzetet, lévén hátha csak félreértés történik. De amikor kiderült hogy tényleg ez a szitu náluk, végül elengedtem az egészet 1-1 lezárós búcsúüzenet keretében. Ezekkel nem lehet mit kezdeni, teljesen sérültek, össze vissza mártírkodnak, és hiába ők ártanak neked és kb mindenki másnak is a környezetükben, ez az ő fejükben úgy él hogy a világ a rossz, ők pedig az áldozatok akiket ok nélkül bánt mindenki más. Menthetetlenek... És minél több csapást kapnak, annál hülyébbek lesznek a végére ettől a fals énvédő valóságferdítő mechanizmustól. Az egyikük már 30+ éves volt, ő volt akinél gyakorlatilag 2 nap alatt kijött ez a torz énje. De gyanítom a másik három fiatalabbra is ugyanez a sors vár, hacsak valami nagyon durva csapás az életben nem ébreszti fel és józanítja ki őket, mennyire tévúton járnak.
aug. 4. 11:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Milyen alattomosces sunyi jatszmakat tapasztaltal?

A meglatasok jok artanak mindenkinek a kornyezetukben mert ez van bennuk,ezt tudjak nyujtani.Es igaz a valaszaik: mindig en vagyok a rossz,mar elegem van abbol hogy en vagyok a rossz,mar mindent megprobaltam...Tenyleg ugy allitjak be oket ok nelkul bantjak,mindig megszivjak a dolgokat.A masik jellemzojuk,hogy szeretnek ha mostmar tortenne veluk vegre valami jo de ugy hogy nekik semmit se kelljen tenni erte mert mar eleget szenvedtek.Ez az aldozatparazita baratno egyszer pont ezekkel a szavakkal mondta.

aug. 4. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!