Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálhatja azt valaki,...

Miért csinálhatja azt valaki, hogy direkt hangoskodik meg hörög?

Figyelt kérdés

Nem akarom leírni ki, de lényeg.

Évek óta tart. Mondjuk elmegyünk boltba, akkor azt mondja, "elmegyünk két k-val " " köhög egyet és kihúzza a öt es h-t- kööööhhhhhhhh es nyomat egy bruuuu-t csak, hogy érzékeltesse köhögött. " elindítja a kocsit, mondja " indul a kocsi két ss-el, ja de nincs is benne s" ez olyan szinten felcsesz, hogy nem megyek vele sehova, szóltam úgy kb. milliószor, fejezze be ezt, de nem tudja nem képes. Azóta csak egyszer pénteken voltam vele ügyet intézni mert én is kellettem. Aztán aláirtam a papírt és mondtam, az ügyintéző elött, mikor elkezdte a köhögös cuccot, hogy "ennyi, léptem ez már felfoghatatlan". Utána kérdezte, mi baj? Háát én elmondtam, aztan nevetett, hogy " ezért, ugyan!".

Régen nem volt ilyen.

jún. 2. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Pszichológusnál jártál már?
jún. 2. 15:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem. Mert?
jún. 2. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nárcisztikus emberek szeretik bármivel felhívni magukra a figyelmet.
jún. 2. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:
36%

#2:

Mert rólad van szó, csak E/3 személyben írtad le a sztorit, mert nem mered bevallani.

jún. 2. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, régen nem volt ilyen!

Manapság egyre betegebb kérdések vannak.

jún. 2. 20:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem. Nem rólam.
jún. 2. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!