Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ünnepi hangulatban vagytok...

Ünnepi hangulatban vagytok lassan?

Figyelt kérdés
ma 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nem lesz karácsony... Nem azért, mert izraelita vagyok, hanem azért nincs semmi, ami a környezetemben motiválna a karácsony megünneplésére.
ma 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, alakul. Megvannak az ajándékok, be is vannak csomagolva, és néhány elállós sütit is sütöttem már az ünnepre.
ma 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen , a hangulat meg van, csak a sok teendő ne lenne
ma 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Én igen, bár még semmit nem csináltam ami karácsonyi lenne.😃 De a hangulat megvan.
ma 19:43
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
November 2-a óta karácsonyi hangulatban vagyok. Nálunk már egy hete áll a karácsonyfa.
ma 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Még csak minimálisan sem :/ Részben amiatt, mert az ünnepekig még sok dolog, teendő van, főleg egyetem körül, és még távolinak is tűnik a karácsony. Hosszú lesz a hét, de talán szombat felé már lesz valamennyi ünnepi hangulat.
ma 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, holnap megyek felíratni az ünnepi xanaxot
ma 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem: veszem az ajándékokat, de közben 1000-el még mindig a munkán jár az agyam.
ma 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Megyek a tengerpartra szoval nem
ma 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!