2/14 anonim válasza:
Már november eleje óta abban a hangulatban vagyok. 😊🎄
4/14 anonim válasza:
Már abban vagyok, csak még nem szellemültem át teljesen, még nem hallgattam karácsonyi zenéket meg ilyesmi, de lassan eljön az idő. Pláne mióta megszavaztuk, hogy két és fél hétre bezárjuk a melót, január első hete is pihi, azóta van igazán karácsonyi chillezős lazulós hangulatom már előre is😎🎄
5/14 Fragments of Fantasy válasza:
Nem, igazából még nem csináltam semmi karácsonyi dolgot.
6/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Nekem a legtöbb esetben csak december 6.-a után van karácsonyi hangulatom. Ha pedig nincs, akkor Karácsonykor sincs.
7/14 anonim válasza:
Pont nem érdekel a karácsony. A jó istentől kérem már, hogy d*g*ljek én meg. A gász meg a szenvedés…
8/14 anonim válasza:
Nem igazán. Nekem mostanában a társaságis bulis hangulatom van. Minden nap mehetnékem van kb... ma épp pihenőnapom van, mert krvaszar úgy munkába menni, hogy tegnap 4-kor aludtam el.
9/14 anonim válasza:
Nem mert még egy olasz családnál is csúnyábban viselkednek az idősebbek, és én ebbe nőttem fel, valakinek az a nyugalom ha leülnek békességben egy asztalhoz, nálunk meg minden apró dolgon megy a cirkusz, ezzel nem is foglalkoztam fiatalon, utána meg ittam inkább hogy elviselhetőbb legyen. Megviseli az embert hogy saját közegben megy az ordibálás, és inkább már kimész a kutyához, amikor meg érkeznek a "vendégek" akkor mézes-mázas minden.
Nekem annyit jelent a karácsony hogy rend, tisztaság, és pihenés, mert a belemet kidolgozom sajnos, és csodálkozik a magyar társadalom hogy miért van ennyi alkesz.
32F
10/14 anonim válasza:
Nem. Annyi feladat van köröttem, hogy ez a színlelt életszakasz "nagyon szükséges" nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!