Volt akinél ilyen meghitt hangulatban telt a karácsony?
Egy kis háttérinfó: a videón egy 42 éves férfi van, aki 80+ éves szüleivel él.
Meghitt családi karácsonyi pillanatok, ugye?
Ki ez mi ez?
Kicsit szakmabéli vagyok (hülye egyetemista). De nem tudtam értelmezni a videót, meg párba belenéztem, azt sem tudtam értelmezni.
Nem fogyatékkal élő a "srác"?
Kül pont lesajnálom nem a jelenséget, az illetőt, hanem az ilyen mentális egészségre káros tartalmakat.
Van nekem is elég bajom.
Nekem amúgy az jön le hogy egy 42 éves ingyenélő parazita idegesíti a szüleit és arra alapozott egy youtube oldalt. A tablóképe van kint profilképnek, viselkedésre is kb a 20 éves szinten van megragadva. Azt hiszi milyen vicces, jópofa. Varga Irén lategória.
Ki kéne dobnia az öregnek, akkor videózhatna új dolgokat a "pici fiú" ; pl napi tarha az utcán, plazma adási tapasztalatok stb. Az ilyen semmirekellő nem megy el dolgozni soha.
Szerintem szomorú, hogy sokan követik ezt a szegényt (kommentekből olvasni a "lelkesedést"), várva az újabb videókat.
Nem tudom miképpen, hogyan lehetne jelenteni az egész csatornát vagy a videókat egyenként (sose csináltam még ilyet)...
Esetleg a videók olyan részeinek jelentésére (is) van lehetőség, ahol egyértelműen olyan történik, ami nem kerülhetne fel?
Valószínűsíthető egyébként, hogy értelmileg sem teljesen ép a srác.
Nem néztem végig de ki ez a szutyok?
Sajnálom a szüleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!