Ki van már Karácsonyi hangulatban? 🥳
Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 02:52
1/14 anonim válasza:
Jó-jó akkor, akkor jövök én is, mert nélkülem nem buli az a buli...csak a forralt bort a jászolba tegyétek lécccike...
Hurrá-hurrrá🥳
2/14 anonim válasza:
Én nem. Vacak ködös, felhős, napsütés nélküli novemberi hangulatban vagyok :-(
3/14 anonim válasza:
Én már feldíszítettem a karifát 😃😃🎄
4/14 anonim válasza:
محمد بن عبد الله بن عبد المطلب بن هاشم بن عبد مناف القرشي
5/14 anonim válasza:
Én már az ajándékokat készítem! :D
Bár most sajnos csak később fogom tudni mindet odaadni a szeretteimnek.
7/14 anonim válasza:
Tegnap tettem fel a fényeket, a környéken elsőként ☺ remélem sokan követik majd a példát:D
8/14 anonim válasza:
Én majd csak adventtől. Van már pár ajándék, de azért, mert nagyon kapóra jöttek, nem a hangulat miatt. Addig még nagyon sok családi ünnep lesz nálunk. Szinte az összes születésnap / névnap nov -dec idejére esik nem csak szűk családi körben, de a rokonság nagy részében is.
9/14 A kérdező kommentje:
Én páromat szeretném meglepni majd azzal hogy feldíszítem a lakást. Szerintem az egy nagyon szép gesztus.
2020. nov. 16. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!