Augusztus van, és karácsonyi hangulatban égek. Ijesztő. Mit tehetek ellene?
Én nem szeretem a karácsonyi időszakot, de ennek ellenére a 30 fokban nekiálltam énekelni az "O Tannenbaum"-ot...
Nem érzed ezt kórosnak egyébként? :)
Én szeretem a karácsonyt, bár nagyon nyár párti vagyok, így várni nem mondanám, hogy várom, viszont olyan leárazások vannak egyes boltokban, hogy azonnal az jut eszembe, hogy: ezt megveszem ennek ezt meg annak, hű itt 3-at fizet 6-ot vihet akció van stb jó lesz karira.
Így nekem is eszembe jut a karácsony többször is a kelleténél, szinte minden vásárlás alkalmával. Mert télen lehet, hogy azok az akciók már nem lesznek meg, vagy rosszabb akciók lesznek pl a harmadik után a negyedik féláron, esetleg egyáltalán nem is lesz stb.
Így előfordul, hogy szeptember-október végére én már be is végeztem a karácsonyi vásárlást. Szaladgáljon a többi bolond télen a hidegben a tömegben :) Így van idő bőven agyalni azon, hogy mit vegyek stb nem az utolsó héten kell elszaladni és mindenkinek valami jóval előrukkolni...
Jahh, mondhatni, hogy én is karácsonyi lázban égek :D
csinálj mézeskalácsot! :)
és szagolgass fenyőágakat :)
Nálam is fellángolt a karácsonyi hangulat... minden nyáron előjön! :D
Októbertől meg már hajthatatlan vagyok, nálam nem múlik el november végén.. :D Karácsony után meg mindig szomorú leszek, hogy ennyi volt
Én nagyon várom, viszont a július a kedvenc hónapom, szóval annyira mégsem :D
Próbáld élvezni a nyarat, foglald el magad valamivel. Gondolom, unatkozol, azért van időd keseregni.
Pro tip: Rendszeresen aprítsd fel és tedd zsákba, mert úgy kevesebb tűlevél hullik le a kivágott és melegben kiszáradt karácsonyfáról mintha egészben vinnéd ki.
Egy ilyen mániákus talán mást is felapríthat, hogy csillapítson a szenvedéjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!