Augusztus van, és karácsonyi hangulatban égek. Ijesztő. Mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Szóval. Karácsonymániás vagyok. Az utolsó ünnep nagyon egyhangúan telt, és nem tudtam rendesen megünnepelni. Egész évben hiányérzetem volt utána. Ezt csinálom már évek óta. Nyáron kezdődik,és november végén fejeződik be nálam ez a hangulat izé xd. El vagyok tolódva. Ki az aki rajtam kívül várja még a Karácsonyt?2017. júl. 13. 09:36
11/18 A kérdező kommentje:
Hála a jó égnek, nem érzem kórosnak. Mért kéne kórosnak éreznem? Mert azt mondod? Vagy mert nem illek bele a szabályosan előírt időszakba? Mindjárt pukedlizek is :D Szeretem a nyarat nem erről van szó. Mondjuk a kánikulát annyira nem de a szünet meg hogy nem kell fűteni az nem rossz. Tudom, tudom mindig azt kell szeretni ami épp van, ez nem kesergés csak tegnap karácsonyi hangulatom volt:) Ezt utálom az emberekben, hogy nagyszájjal mondják hogy így nyílj meg másoknak, meg úgy legyél önmagad...de ha valaki eltér a megszokott kis képetektől akkor megijestek.Ez nem mánia.És ha olyan kedvem van Csendes éjt énekelek :D Ez jó ötlet köszi.
2017. júl. 14. 08:23
12/18 A kérdező kommentje:
Megijedtek* Tudom ez is gáz, hogy elírtam egy betűt.Mindjárt megkérdezi valaki, hogy nem érzem-e kórosnak.
2017. júl. 14. 08:28
13/18 anonim válasza:
Én a hideget szeretem. Telet imádom. Minden egyes nyári napon várom, hogy végre eljöjjön az évvége, az Ősz és a Tél, az ünnepekk.. Szóval én állandóan így vagyok.
14/18 anonim válasza:
Egy elmélet szerint Jézus nyáron született, így karácsonyozhatsz most is. :D
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi:D Amúgy én is imádom a telet :)
2017. júl. 14. 11:43
16/18 anonim válasza:
Menj ki a napra gyümölcsöt szedni vagy valami mást dolgozni, hátha elmúlik.
17/18 anonim válasza:
Nekem is karácsonyi hangulatom van, nagyon várom már, az a kedvenc ünnepem.
18/18 anonim válasza:
Én is imádom a karácsonyt! :D Én Reszkessetek betörőket,és Polar Expresszt néztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!