Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Miért nem vagyok karácsonyi...

Miért nem vagyok karácsonyi hangulatban?

Figyelt kérdés
Semmi ünnepi érzésem nincs. Van még valaki így?
2014. dec. 24. 16:42
 1/10 anonim válasza:
71%

Igen, en:-)Meg karacsonyfat sem allitottunk eletunkben eloszor, es persze ennek az egesznek megvan a maga lelki oka amin haaat ize....tul kell esnem:-))

Holnap es holnaputan nagy csaladi karacsony az anyosomekkal, ettol meg jobban vagyok (nem), de onsajnalat helyett azt mutatom h en szuper boldog vagyok, pedig legszivesebben bognek.Viszont csak en tudom jobba tenni a helyzetem, szoval igyekszem:-)

2014. dec. 24. 16:46
 2/10 anonim válasza:
84%

hát nekem sincsen, elvégre ha kinézel, se hó, se hideg, mondhatni tavasz van...

Meg minden évben ugyan az van, szóval már unalmas :(

2014. dec. 24. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Nekem sincs annyira az, pedig már megvolt az ünnepi kaja, meg ajándék osztás.
2014. dec. 24. 16:54
 4/10 anonim válasza:
83%
Engem alapból nem érdekelnek az ünnepek. Nem vagyok vallásos, mint ahogy az emberek nagy része sem. Csak ez a divatból " de szeretjük egymást, vegyünk minden kacatot, de persze csak ezen az 1 napon az évben" dolog megy, amitől falra mászok. Soha nem értettem ezt az "ünnepi gondolkodást". Ha valakit szeretek, kedvelek, akkor miért csak ezen az egy napon legyünk "nagyon barátok". Mivel más ez a nap, mint a többi? Na mind1.
2014. dec. 24. 17:14
 5/10 anonim válasza:

mert nálunk sosem volt megünnepelve a karácsony. Igazából azt sem tudom, milyen lehet egy másik csaladban a karácsony.

Amit itt olvasok az oldalon (kaja, ajándékozás, reszkessetek betörők) uncsi lehet egy idő után. De ha meglenne nálunk az alap, akkor arra építkezhetnénk tetszés szerint.

17/l

2014. dec. 24. 17:23
 6/10 anonim válasza:
47%
Nálunk sincsen meg a feeling, tavaly mintha meglett volna, de idén semmi :(
2014. dec. 24. 17:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk pont tavaly nem volt meg ez a hangulat, most megvan pedig nem erőltettük túl, és lehet ez volt az oka amiért tavaly nem jött be, mert akkor túl erőltettük mindenbl a legjobbat akartuk és ez lélekben kikészített minket. Most meg teljesen rugalmasan kezdtünk bele, szerényen, de megvan mindenünk, ünnepi ebéd, ajándékok persze jelképesen, jó hangulat, igaz hogy sajnos nagyon beteg vagyok mert pár napja elkaptam egy vírusos hasmenéses hányásos dolgot egyik ismerősömnek hála, így az ünnepek nagy részét sajnos az ágyban és a wc-n ülve töltöm, de ennek ellenére nagyon jól érzem magam, nyugodt vagyok, tudok pihenni, nekem ennél több nem kell most.
2014. dec. 24. 17:55
 8/10 anonim válasza:

Mi mar december elejen fediszitettuk a karacsonyfat.Mikor idonk es kedvunk tartja, leulunk kozosen enekelni, a zongora es a kivilagitott fa melle. Van ugy hogy vallasos enekeket kivanunk, van ugy hogy angol karacsonyi slagereket, van hogy az Ave Mariat.Kepeslapokat is kuldtunk , rokonoknak, baratoknak, mikor van kozos `enekora`amire szeretettel varjuk.Mi valoban erezzuk, hogy jo egyutt lenni,sot hogy nagyjabol jol vagyunk, alapjaban szeretjuk egymast. Mindenkinek olyan karacsonya van amilyet meg tud szervezni maganak. Amit eddig leirtam, meg penzbe sem kerul.

Sajnos nem vagyok vallasos,de valami tiszteletet erzek az egyhaz irant. Viszont a karacsonyi ejfeli szentmiset ki nem hagynam. Ha csak a csodalatos hangulata miatt is. Ez se kerul penzbe.

Ne hagyd elmenni az unnepeket a szepsegukkel egyutt. Ha sikerul neha unnepet erezned a lelkedben, hidd el csak gazdagabb leszel, fogekonyabb a szepre, picit mas ember.

Igy kivanok neked kellemes unnepeket.

2014. dec. 24. 17:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Feribátyád már p*csarészeg hangulatban van.

Boldog karácsonyt mindenkinek!!!

2014. dec. 24. 19:47
 10/10 anonim válasza:
Nekem sosincs karácsonyi hangulatom. Mindig megünnepeljük,egy csomó ajándékot is kapok,de a hangulatom sosincs meg.
2014. dec. 25. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!