11/22 anonim válasza:
Lááászt krisztmösz áj gév juh máj hááárt
12/22 anonim válasza:
Nem, én még nyári hangulatban vagyok.
13/22 anonim válasza:
Nem, december 24 este jön csak, mikor megáll az élet.
14/22 anonim válasza:
Kimegyek a házból és remegek. Milyen karácsonyi hangulat, ha remeg az ember olyan hideg van? A gyász meg szhenvedés
15/22 anonim válasza:
Még nem, sajna. Nálunk high season van munkában pont a karácsony miatt, teljesen hulla vagyok. Leginkább csak szeretnék már túl lenni rajta. Pedig régen nagyon szerettem, de mióta októbertől decemberig meg kell halni minden nap a munkahelyen, mert Karácsony van, azóta nem tudok ráhangolódni:(
16/22 anonim válasza:
Már vagy 10 éve nem volt karácsonyi hangulatom.
17/22 anonim válasza:
Igen, hangolódok már. Két kicsi gyerekem van, mióta ők vannak, azóta meg pláne fontos ünnep a karácsony.
18/22 anonim válasza:
egyáltalán nem,évek óta nincs igazi tél és tartós havazás fehér karácsony.
19/22 anonim válasza:
Abszolút nem vagyok abban, hiába próbálja a média és a multik rám erőltetni.
20/22 anonim válasza:
Nem, - konkrétan teljes mértékben nem foglalkoznék ezzel a bohóckodással, ha nem lennének unokáim. Nekik ökörködök egy kicsit, de semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!