Karácsonyi hangulatban vagytok már?
Figyelt kérdés
ma 17:51
1/14 anonim válasza:
Nem. Nálam a karácsonyi hangulat december 24-én reggel kezdődik, mikor elkezdem díszíteni a fát. Akármennyi karácsonyi dekort, felégőzött házat látok, akármennyire nyomatják a karácsonyi dalokat, nálam csak akkor jön az ünnepi hangulat, mikor az ideje van.
2/14 anonim válasza:
Még nem igazán, pedig ilyenkor már szoktam érezni, de remélem nemsokára megjön.🙂
3/14 A kérdező kommentje:
Nálam már december elején megjön. :) Imádom. :)
ma 17:57
5/14 anonim válasza:
Sosincs karácsonyi hangulatom, az egészet utálom, ahogy van.
6/14 anonim válasza:
Kezdek. Hétvégén tettem ki díszeket itthon, ma a munkahelyen is. Ajándékokat megvettem, megrendeltem. Már gondolkodom a sütin, bevásárláson.
7/14 anonim válasza:
Minimálisan már igen. Ahogy közeledünk az ünnepek felé, úgy jön meg a hangulat is hozzá.
10/14 anonim válasza:
Dec.2-án mitől lenne karácsonyi hangulat?
Majd 24-25-26.az a Karácsony,előtte ugyanolyan munkanapok vannak,mint bármikor.
Csak a boltok erőlterik ezt az idióta karácsonyi hangulatot,hogy minél több szemét kacatot vegyél meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!