Más is szomorú hangulatban van most?
Figyelt kérdés
2019. dec. 25. 15:41
1/13 anonim válasza:
Van bennem némi szomorúság, igen
2/13 anonim válasza:
Dolgozok , igazából nem is tudom, inkább csak elegem van ilyenkor a sok kreténből.
3/13 anonim válasza:
Aha. Estére elmegyek buliba, kiengedem a gőzt. Unom már a magányt, hátha jobb lesz.
4/13 anonim válasza:
Nekem is elég furcsa hangulatom van ☹️
5/13 anonim válasza:
Igen, mert fáj valamim, így nem tudok meglenni.
6/13 anonim válasza:
Évről évre rosszabb a karácsony
Szomoru vagyok igen
7/13 A kérdező kommentje:
Én is mindig kisírom magam ilyenkor.
2019. dec. 25. 16:01
8/13 anonim válasza:
Én ezt az év végi időszakot kitörölném úgy ahogy van, december 20-tól január 2-ig.
Van akinek a Valentin nap is rossz, én speciel azt lecarom.
Mindig azt kapom, ha lenne családod, gyereked akkor nem így gondolnád....ja persze..
9/13 anonim válasza:
Igen, aki fontos volt nekem az már nem él. Van egy alkesz apám, meg egy drogos bátyám. Nekem meg szociális fóbiám van. Magányos vagyok, de nem megy az ismerkedés, zavarba vagyok meg egy szótlan kuka. Ilyenkor sokkal rosszabb. Nem elég magány még a sok sz@r is körbe vesz.
10/13 anonim válasza:
Ezen időszakon mindig az vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!