Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha furcsának,...

Mit tegyek, ha furcsának, szellemileg sérültnek, nem normálisnak érzem magam? 32/F

Figyelt kérdés
Egyszerűen utálom, hogy nem olyan vagyok, mint a többi ember, nem vagyok teljesen százas, defektes vagyok. Többször megkaptam, hogy szefós vagyok. Hogy tudnék változtatni ezen? Miért nem tudtam normálisnak születni? Mintha irritálnék embereket, lehet, hogy a beszédhangom idegesíti őket?

dec. 15. 22:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igazából ebből a sok maszlagból ki sem derült, hogy mi a problémád.

Én sem vagyok szokványos... S akkor mi van? Egyedi vagyok és örülök neki.

dec. 16. 09:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem neked csak az a mentális problémád, hogy belelátsz magadba egy ilyent valamilyen sérülések miatt. Hagyd abba és jól leszel. :-)
dec. 16. 09:17
 13/16 anonim ***** válasza:
A #9-es komment miatt kérdezem, hogy nem lehet, hogy ezek egy részét "csak" bebeszélted magadnak, amiről utána meg is győzted magad?
dec. 16. 15:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha szellemi fogyatékos lennél, akkor nem is gondolnál rá, inkább még a többieket néznéd hülyének. Aki ebbe így bele tud gondolni az nem szellemi fogyatékos, lehet valami más defekted van, ami lehet antiszociális személyiségzavar, depresszió vagy valami más.
dec. 23. 14:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Írásod alapján egyáltalán nem tűnsz fogyatékosnak. Eléggé tanult, intelligens is lehetsz. Szerintem inkább az lehet, hogy érzékenyebb vagy, jobban magadra veszel mindent, emellett bekerültél egy mérgező társaságba, ami jól lehúzott.Neked az önbizalmadat kellene feltuningolni valahogy. Ha ez egyedül nem megy, keress terápiát.
dec. 28. 08:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonló vagyok plusz tettem màr fel magamnak ugyan ezt a kérdést ha gondolod ìrj.

28 mindjàrt 29 F

dec. 28. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!