Milyen az a ember aki szellemileg későm érő típus?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogyan kéne ezt érthetően megfogalmaznom... Mondjuk olyan ember akinek kiskorába nem volt kialakított világképe talán, nem voltak önálló gondolatai, és még középiskolába is inkább mások véleménye válik a saját véleményévé, az annak számít?
Vagy akár későn válik önállóvá, életképessé az életben, és jobban összeállnak a dolgok a fejében. Mondjuk logikus képességei fejlődik nagyobb mértékben, vagy akár lelkileg stabilabb lesz.
Nem tudom, hogy mennyire érthető ez amit leírtam.
Ha esetleg rossz határoztam meg, akkor kijavítanátok engem kérlek? Magamra utaltam a sorokban, vagyis én későn érő típusnak tartom magamat. Lehet, hogy tök mást jelent mint amit én leírtam.
Segítenétek kérlek?
2023. okt. 21. 14:23
1/2 anonim válasza:
Vannak pl akik már 20 évesen olyan szocializáltak mint mások csak 40 évesen lettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!