Melyik a legempatikusabb MBTI típus?
Én INFP-re tippelnék elsőként, ugyanis én is az vagyok, és szörnyű ezzel a tulajdonsággal együtt élni, nagyon sok mindent meghatároz az életemben.
Szerintetek?
Nagyon egyetértek az ötössel.
Kettes voltam
Az INFJ-k a külső világot nagyon érzik, ezért is menekülnek, mert hosszútávon kicsinálja őket az a sok impulzus, sok mindenre reagálnának mondjuk dühhel vagy együttérzéssel, de ez se mindig megengedett, mert megszégyenítik őket. A környezetükre is nagy hatással vannak, tudják irányítani a belső világukkal. A belső világukban meg szinte csalhatatlanok mert intuitívan érzik a láthatatlan, megfoghatatlan dolgokat is. Az egyik legérzékenyebb típus, nem véletlenül a társadalom 1%-a.
A 9. - essel viszont nagyon nem tudok egyetérteni.
Eddigi életemben 2 emberről tudom azt mondani, hogy igazán padlóhoz vágott, és mindketten INFJ-k voltak. Ugyanazokkal a - borzalmas - jellemhihákkal. Az egyiknek fogalma sem volt arról, hogy milyen szégyent érezni, de engem azért gyakorta előszeretettel felszólított arra, hogy szégyelljem magam - pl. amikor egy hozzám közel alló személy halála után néhány hónapig nagyon elhanyagoltam magam. Még mindig azt mondom, hogy ezek az emberek nem empatizálnak, csak saját magukkal és 1-1 kiválasztott személlyel.
Kettes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!