Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha furcsának,...

Mit tegyek, ha furcsának, szellemileg sérültnek, nem normálisnak érzem magam? 32/F

Figyelt kérdés
Egyszerűen utálom, hogy nem olyan vagyok, mint a többi ember, nem vagyok teljesen százas, defektes vagyok. Többször megkaptam, hogy szefós vagyok. Hogy tudnék változtatni ezen? Miért nem tudtam normálisnak születni? Mintha irritálnék embereket, lehet, hogy a beszédhangom idegesíti őket?

dec. 15. 22:52
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Én csak szeretnék normálisan lenni végre és barátokat.
dec. 15. 22:53
 2/16 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nincs valami csodaszer erre..
dec. 15. 22:57
 3/16 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem a kérdés kitaláció
dec. 15. 23:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Szociálisan meg mintha valahogy nem tudnék természetesen viselkedni. Lelkileg elég labilis vagyok, gyengék az idegeim, nagyobb tömegben gátlásos vagyok, azt érzem, nem figyelnek rám az emberek. Kívülálló ezt biztos jobban meg tudná mondani, mi a baj velem. Bárcsak tudnék változtatni ezen valahogy, 32 évesen...
dec. 15. 23:03
 5/16 A kérdező kommentje:
3# Nem, nagyon is igaz, még régebben mondták mások, meg saját magamon is érzem. Én nem akarom ezt a bélyeget.
dec. 15. 23:04
 6/16 A kérdező kommentje:
Pedig szeretnék megfelelni az embereknek és normális emberi kapcsolatokat kialakítani. De így elég nehéz.. Bárcsak lenne valami bogyó, ami helyreteszi az agyamat..
dec. 15. 23:14
 7/16 anonim ***** válasza:
52%
Sajnálom. Javulást kívánok.
dec. 16. 00:05
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
keresd a sajátjaidat, akik ugyan ilyenek mint te,ezekkel haverkodjál,vagy menj valami terápiára ahol átformálnak.
dec. 16. 00:19
 9/16 A kérdező kommentje:
8# Pedig én nem ilyen akarok lenni, nem ilyen életet akartam.. Normális akarok lenni. Igaz, hogy külső szemlélő jobban rámlát, de valamelyest magamban is érzem, mintha valami nem lenne oké.. Sok-sok éve, hogy megkaptam ezeket a bélyegeket és nem egy társaságban, volt, hogy ki is nevettek. Ez még rég volt. Egyénként infós érdeklődésű vagyok, szoftverfejlesztőnek tanulok, illetve programozás, lassan betöltöm a 33-at.
dec. 16. 00:46
 10/16 anonim ***** válasza:
akkor nem vagy buta meg szellemi sérült ha ilyennek tanulsz.
dec. 16. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!