Már tiis jókat röhögtök az ilyen embereken vagy még hisztek nekik? Miért vannak egyre többen?
Figyelt kérdés
Első látásra kedvesnek, jófejnek tűnnek meg minden szavukból tettükből a jóindulat, szeretet látszódik, ezt is hirdetik de egy idő után lejön hogy ezek az emberek a legaljasabb álnok kigyók akik a hátad mögött gonoszkodnak meg kibeszélnek.ma 19:33
3/7 anonim válasza:
Hidegen hagynak, bár néha beleszoktam menni a játékba és vissza jópofizok.
4/7 anonim válasza:
Én nem hiszek nekik, de az a baj, hogy nem nem vagyok jó emberismerő - illetve alapból jót feltételezek és lassan esik csak le, amikor pl. már hátba támadtak. Ezért nem nevetek, inkább szomorú vagyok. És volt már olyan, hogy én már észrevettem, de a környezetem nem, és az meg bosszantó, hogy látom, megvezetik őket, és tehetetlen vagyok, hiába figyelmeztettem őket.
5/7 anonim válasza:
Ilyenkor-, és hasonló helyzetekben mindig elgondolkodok, hogy:
miért van az iskola, óvoda, egyetem, szociális szakember, mentálos/pszichológus szakember-, de legfőképpen a szülő, ha megint csak egy "ilyet" tudott összehozni?
6/7 anonim válasza:
A baj az, hogy azt is kígyónak nézik, aki tényleg alapból mosolygós, kedves, nyitott, viszont nem gonosz. Mert a korábbi rossz tapasztalatok miatt előítéletesek a kedves emberekkel.
7/7 anonim válasza:
Sajnos én sem vagyok valami jó emberismerő, bár már ezen a téren, úgy néz ki, kezdek javulni, viszont még így sem tudok az ilyen embereken röhögni. Szerintem inkább elkeserítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!