Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Már tiis jókat röhögtök az...

Már tiis jókat röhögtök az ilyen embereken vagy még hisztek nekik? Miért vannak egyre többen?

Figyelt kérdés
Első látásra kedvesnek, jófejnek tűnnek meg minden szavukból tettükből a jóindulat, szeretet látszódik, ezt is hirdetik de egy idő után lejön hogy ezek az emberek a legaljasabb álnok kigyók akik a hátad mögött gonoszkodnak meg kibeszélnek.
ma 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Inkább emésztem magam miattuk.
ma 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Akiről csöpög a mézes máz kicsit gyanús
ma 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hidegen hagynak, bár néha beleszoktam menni a játékba és vissza jópofizok.
ma 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszek nekik, de az a baj, hogy nem nem vagyok jó emberismerő - illetve alapból jót feltételezek és lassan esik csak le, amikor pl. már hátba támadtak. Ezért nem nevetek, inkább szomorú vagyok. És volt már olyan, hogy én már észrevettem, de a környezetem nem, és az meg bosszantó, hogy látom, megvezetik őket, és tehetetlen vagyok, hiába figyelmeztettem őket.
ma 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor-, és hasonló helyzetekben mindig elgondolkodok, hogy:

miért van az iskola, óvoda, egyetem, szociális szakember, mentálos/pszichológus szakember-, de legfőképpen a szülő, ha megint csak egy "ilyet" tudott összehozni?

ma 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A baj az, hogy azt is kígyónak nézik, aki tényleg alapból mosolygós, kedves, nyitott, viszont nem gonosz. Mert a korábbi rossz tapasztalatok miatt előítéletesek a kedves emberekkel.
ma 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos én sem vagyok valami jó emberismerő, bár már ezen a téren, úgy néz ki, kezdek javulni, viszont még így sem tudok az ilyen embereken röhögni. Szerintem inkább elkeserítő.
ma 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!