Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes emberek hamar megunnak...

Egyes emberek hamar megunnak màs embereket,mi ennek az oka?Milyen az ilyen ember?

Figyelt kérdés

X.ideig egy emberrel vannak jóban ,utàna màssal és így sorban vàltogatjàk az embereket.Azokkal az emberekkel akikkel jóban voltak talàlkoznak pàr havonta uràna- ha azok ezek utàn még hajlandóak rà.

Az idő alatt is ameddig intenzíven talàlkoznak valakivel nyomogatjàk a telefonjukat,méricskélik az időt ami lehet egy óra de akàr több is ha olyan kedvük van.Van amikor 45 perc múlva màr màst csinàlnànak vagy 1 óra múlva otthagynak egy összejövetelt mert màst van kedvük csinàlni pl.zenét hallgatnànak otthon.

ma 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is megfigyeltem, velem is ez szokott lenni, mármint hogy egy idő után lapátra tesznek. És ennek félreérthetetlen jelei vannak.
ma 21:18
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Sok más ember is érdekli őket. Extrok ilyesmik
ma 21:22
 3/12 A kérdező kommentje:

1-es milyen jelei vannak?

Velem ezt egy valaki csinalta es nagyon megszenvedtem ezt mert baratnak tartottam es kozeli volt a kapcsolat.O ezt csinalta masokkal is,csak egy ideig epp en voltam a kituntetett,akkor ezt meg nem lattam. Azota ha latom,hogy valaki ennyire kovetkezetlen,felelotlenul igerget ha ketszer megcsinalja 3.esely nincs!

ma 21:24
 4/12 A kérdező kommentje:
2-es ez nem volt extro.De lehet idoszakonkent mas emberek,dolgok erdeklik oket.Szamomra nagyon leterheloek
ma 21:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
3# 1-es vagyok, tipikus esete ennek a találkozó lemondása pl, vagy amikor egyre ritkábban lesz elérhető, vagy másokkal kezd jóban lenni, téged meg látványosan kezd kerülni.
ma 21:26
 6/12 A kérdező kommentje:
5-os ez ismeros...lemondja vagy tobbszor kijelenti egy ideig nem fog raerni,elfoglalt,kimerult,stb.kozben masokra raer
ma 21:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Vagy durvabb eset kimentunk este a varosba,ultunk a kozpontban es mondta o faradt,hazamegy,mivel a 0-24-es boltban valtas volt igy ott nem birtunk nezelodni ezt is hozzatette.Engem meg jol fakepnel hagyott fel ora volt a buszig.Hozzatette csak fel orat kell varnom...
ma 21:33
 8/12 anonim ***** válasza:
47%

Csak a fő kérdésre válaszolva:

1, Majdnem minden ember élete ugyanolyan, nincs nagy különbség egyikünkében sem, így nem mindenki tudja sokáig hallgatni vagy az óbégatást-, vagy a:

"Én turbópozitív vagyok" hozzáállásokat.

2, Van, akinek a gyerekkorában a szocializációjában hiányok vannak, így nem tudja érezni/értékelni a másikat hosszabb távon.

ma 21:58
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
ma 22:01
 10/12 A kérdező kommentje:
8-as ezt a szocializaciorol szolo reszt jol megfogalmaztad es ebben lehet valami.Vagy mint egy gyerek a jatekokkal o is ide- oda ingazik az emberekkel.
ma 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!