Egyes emberek hamar megunnak màs embereket,mi ennek az oka?Milyen az ilyen ember?
X.ideig egy emberrel vannak jóban ,utàna màssal és így sorban vàltogatjàk az embereket.Azokkal az emberekkel akikkel jóban voltak talàlkoznak pàr havonta uràna- ha azok ezek utàn még hajlandóak rà.
Az idő alatt is ameddig intenzíven talàlkoznak valakivel nyomogatjàk a telefonjukat,méricskélik az időt ami lehet egy óra de akàr több is ha olyan kedvük van.Van amikor 45 perc múlva màr màst csinàlnànak vagy 1 óra múlva otthagynak egy összejövetelt mert màst van kedvük csinàlni pl.zenét hallgatnànak otthon.
1-es milyen jelei vannak?
Velem ezt egy valaki csinalta es nagyon megszenvedtem ezt mert baratnak tartottam es kozeli volt a kapcsolat.O ezt csinalta masokkal is,csak egy ideig epp en voltam a kituntetett,akkor ezt meg nem lattam. Azota ha latom,hogy valaki ennyire kovetkezetlen,felelotlenul igerget ha ketszer megcsinalja 3.esely nincs!
Csak a fő kérdésre válaszolva:
1, Majdnem minden ember élete ugyanolyan, nincs nagy különbség egyikünkében sem, így nem mindenki tudja sokáig hallgatni vagy az óbégatást-, vagy a:
"Én turbópozitív vagyok" hozzáállásokat.
2, Van, akinek a gyerekkorában a szocializációjában hiányok vannak, így nem tudja érezni/értékelni a másikat hosszabb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!