Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha mindent hanyagul csinalok...

Ha mindent hanyagul csinalok haztartasban peldaul, de melohelyen nem ugye, meg ahol nem tehetem meg, idot sporolok?

Figyelt kérdés
Mosni kell akkor fogom peldaul a ruhakat kiszedem, van egy szoba csak szonyeggel, emeleten futes alul, minden meleg odamegy, leb*szom az egeszet csak ugy oda szaradni es lemegyek. Nem pedig szethajtogatom meg idelogatom oda logatom ilyenek ami kb 10 - 20 perc esetleg ruhamennyisegtol fuggoen. Meg kirazom meg ilyenek. Ez osszeadodva idot sporolok?

dec. 10. 09:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Időt spórolsz, de a leírt módszerrel a ruhák rongyosak és büdösek lesznek pl.
dec. 10. 09:33
 2/14 A kérdező kommentje:
de akkor a szekrenyben is budos csak ossze van hajtva de akkor megis egymason vannak a rongy hat most ugyanugy parologcsak mas iranyba, megszaradnak, valamikor szarito programba rakom
dec. 10. 09:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szekrénybe általában szárazon szokás elrakni, nem nedves kupacokban.

Ha van szárítógéped, akkor értelemszerűen használd azt.

dec. 10. 09:51
 4/14 A kérdező kommentje:
isten aldja jezust hogy nedvesen hagyjam a rucimat, megvarom mig megszarad aztan egy kupacba ledobom az egeszet, csak nincs kedvem hajtogatni, vasalgatni meg ilyenek. REndes helyre rakniii meg kirazni mindegyiket stb... ezzel tenyleg elmehet 1 ora is akar. Na jo, fele kb vagy 3/4-e. Meg nem kell minden ruhat kimosni minden heten 2x vagy 1x szerintem. Max ha eso meg ilyen dohos budos
dec. 10. 10:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Elég igénytelen lehetsz ez alapján. Kifejezetten utálom a ruhákat hajtogatni, de kb 5 perc az egész. (Közben szoktam nézni vagy hallgatni valamit, így még az az 5 perc se “elpazarolt” idő)
dec. 10. 10:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Minden ruhádat tedd vállfára száradni aztán vállfástól szekrénybe/rúdra. Nem kell hajtogatni, de ruhák nem gyűrődnek össze.
dec. 10. 10:08
 7/14 anonim ***** válasza:
A probléma maga a melóhely. Agyon kellett volna ütni aki kitalálta.
dec. 10. 11:06
 8/14 A kérdező kommentje:

5

igen igenytelen vagyok ne szeretek idot pazarolni dolgokra, helyette mondjuk tanulok vagy alszok vagy eszek. Az az 5 perc elmegy pl az utolsora akar keszitem akar nem. homo habilis ferfi lakas, nem vladimir putyin 50 cseledekkel rendelkezo kristalypalota. csajok termeszetesen kizarva a lakasbol. ok imadjak a total rendet, portalanitast, porszivozas, teljes csempe surolastol kezdve plafon felmosas tehat ilyen eros haztartasi karbantartas ami szep amugy, csak faradtsagos es rettento sok ido. ezt altalaban hetvegen csinaljak az emberek, hallom a porszivot meg ilyenek.

De van aki hetkoznap is csinalja ismerek olyat. De legalabb igenyesek gondolom ez jo dolog. En nem vagyok igenyes en magamra koncentralok. ritkan a kulsore. Most ez egy szep analogia igy parkapcsolat teren :)) de persze csak hulyeskedek.

6

utcai ruhakat szoktam vallfara az tenyleg rovid ido.

dec. 10. 11:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha van egy felesleges szobád csak erre, inkább vegyél ilyeneket, a vizes ruhákat rögtön rakd vállfákra és szellősen akasztgasd fel az állványra, aztán 1-2 nap múlva, mikor megszáradtak csak akaszd be őket a szekrénybe vagy öltözködj onnan.

[link]

Én csak az irodába járósokkal csinálom ezt, egy állványom van, ha "össze vannak tolva" a ruhák, kb a fele van tele, rögtön oda teregetek, az üres helyekre, mikor pedig megszáradtak és jönne a kövi vizes adag, csak rátolom őket a többi ruhára.

dec. 10. 11:36
 10/14 anonim ***** válasza:

“ csajok termeszetesen kizarva a lakasbol. ok imadjak a total rendet, portalanitast, porszivozas, teljes csempe surolastol kezdve plafon felmosas”

Imádja a radai rosseb, de meg kell csinálni ha nem akar retekben élni az ember.

N

dec. 10. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!