Ha mindent hanyagul csinalok haztartasban peldaul, de melohelyen nem ugye, meg ahol nem tehetem meg, idot sporolok?
Szekrénybe általában szárazon szokás elrakni, nem nedves kupacokban.
Ha van szárítógéped, akkor értelemszerűen használd azt.
5
igen igenytelen vagyok ne szeretek idot pazarolni dolgokra, helyette mondjuk tanulok vagy alszok vagy eszek. Az az 5 perc elmegy pl az utolsora akar keszitem akar nem. homo habilis ferfi lakas, nem vladimir putyin 50 cseledekkel rendelkezo kristalypalota. csajok termeszetesen kizarva a lakasbol. ok imadjak a total rendet, portalanitast, porszivozas, teljes csempe surolastol kezdve plafon felmosas tehat ilyen eros haztartasi karbantartas ami szep amugy, csak faradtsagos es rettento sok ido. ezt altalaban hetvegen csinaljak az emberek, hallom a porszivot meg ilyenek.
De van aki hetkoznap is csinalja ismerek olyat. De legalabb igenyesek gondolom ez jo dolog. En nem vagyok igenyes en magamra koncentralok. ritkan a kulsore. Most ez egy szep analogia igy parkapcsolat teren :)) de persze csak hulyeskedek.
6
utcai ruhakat szoktam vallfara az tenyleg rovid ido.
Ha van egy felesleges szobád csak erre, inkább vegyél ilyeneket, a vizes ruhákat rögtön rakd vállfákra és szellősen akasztgasd fel az állványra, aztán 1-2 nap múlva, mikor megszáradtak csak akaszd be őket a szekrénybe vagy öltözködj onnan.
Én csak az irodába járósokkal csinálom ezt, egy állványom van, ha "össze vannak tolva" a ruhák, kb a fele van tele, rögtön oda teregetek, az üres helyekre, mikor pedig megszáradtak és jönne a kövi vizes adag, csak rátolom őket a többi ruhára.
“ csajok termeszetesen kizarva a lakasbol. ok imadjak a total rendet, portalanitast, porszivozas, teljes csempe surolastol kezdve plafon felmosas”
Imádja a radai rosseb, de meg kell csinálni ha nem akar retekben élni az ember.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!