Hogy másoknak van-e, nem tudom. Nekem igen, több is. Nem kérek privátot.
dec. 9. 07:34
2/18 A kérdező kommentje:
Persze, nem is erőszakolom ki senkiből, hogy ossza meg a "gyengeségeit", főleg nem ezen az oldalon ahol simán ráugranak az emberre emiatt. Egyszerűen csak azzal próbálom vígasztalni magam, hogy mindenkinek vannak dolgai a múltban, amin szívesen változtatnának, az más kérdés mennyire fogadják ezt el, de attól még ott van.
Mondom ezt úgy hogy szerintem nem vagyok depis, de hazugság lenne azt mondanom, ha lenne rá esélyem, bizonyos dolgokat nem csinálnék másképp.
dec. 9. 07:37
3/18 anonim válasza:
Persze, mindenkinek vannak, ezzel jár az élet sajnos. :) Nekem van 2-3, amit azért bánok, mert ma már tök cikinek érzem (de egyébként semmi komoly következménye sincs egyiknek sem, csak remélem, hogy már nem emlékeznek rá az emberek :D), meg egy olyan, ami nagyon rossz döntés volt és teljesen kihatott (nagyon negatívan) az elmúlt 12 évemre és még a következőkre is ki fog.
dec. 9. 07:50
4/18 anonim válasza:
Nekem nicsenek. 🙂 Mindennek úgy kellett történnie, ahogy! A hibáim is én vagyok. Kár a múlton tópregeni.
dec. 9. 07:52
5/18 anonim válasza:
Nekem sincsenek. Elvégre nem vagyok jós.
Vannak dolgok amik ugyan balul sültek el a végén, de ugye nem vagyok jós, hogy előre láttam volna, es mindig jóhiszemű döntéseket hozok amugyis. Azaz nem kezdtem még semmit úgy hogy kizárólag rosszat akarnék vele vkinek vagy magamnak.
dec. 9. 07:55
6/18 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek vannak kisebb-nagyobb megbánásai, csak ugye a mértékük, volumenük tér el egymástól, meg a konkrét esetek.
Én is tudnék olyan dolgokat mondani, amit mára már máshogy tennék, máshogy cselekednék, és/vagy meg mernék csinálni. Akkor és ott, mégis más tűnt jó megoldásnak.
dec. 9. 09:06
7/18 anonim válasza:
Talán igen, vagyis jelenleh úgy érzem igen, de persze nem tudhatom, hogy a jövő lehet pont valami jobbat tartogat, és ha a múltban az a bizonyos dolog nem történik meg, nem is lenne esély valami jobbra.
dec. 9. 09:13
8/18 anonim válasza:
Biztos van olyan ember, akinek nagyon bejött az élet és nem volt eddig mit megbánnia
dec. 9. 13:27
9/18 anonim válasza:
És ha megbánok valamit, előrébb leszek az életben?? Nem.. Nincs értelme a múlton merengeni. Mindennek úgy kellett történnie, ahogy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!