Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mindenkinek...

Szerintetek mindenkinek vannak komoly megbánásai az életben?

Figyelt kérdés

dec. 9. 07:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
A többségnek nincs.
dec. 9. 15:51
 12/19 A kérdező kommentje:
Amúgy miért lettek lepontozva azok a válaszok, amik azt mondtál, igen? Itt nincsenek helyes válaszok...
dec. 9. 16:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Mit értesz komoly megbánás alatt?
dec. 9. 17:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen, mert vannak, akik fel sem fogják a problémájuk mértékét, így nekik az nem gond, így nincs mit megbánniuk.
dec. 9. 19:14
 15/19 anonim ***** válasza:
26%
Az emberek nagyrésze egy agymosott idóta akiket BÁRMIRE rá lehet venni.
dec. 10. 15:46
 16/19 anonim ***** válasza:
62%
Aki elismerte, hogy van, mind le lett pontozva.
dec. 11. 12:10
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 Ez nekem egyébként tök furcsa, mert szerintem egyébként mindenkinek van megbánásai, az egyetlen különbség a megbánás mértéke az, mert nyilván vannak emberek akik többnyire elégedettek az életükkel, így nem igazán törődnek a múlttal, de az nem jelenti azt, hogy valamit nem csinálnának szívesen másképp... Persze lehet hogy tévedek, de az nekem is furcsa hogy mindenki, aki ezt bevallotta magáról le lett pontozva, sokkal gerincesebb és erősebb dolog mit az behazudni magunkat, hogy 100% elégedettek vagyunk mindennel is.
dec. 11. 14:30
 18/19 Senior Séf ***** válasza:
54%
Természetesen. Ha nem is azonnal, de évekkel, évtizedekkel később ráébredünk, hogy na, fiam, ezt nem kellett volna. Én 65 évig büszke voltam arra, hogy nem bántam semmit. Nem azért, mert mindent jó csináltam, hanem mert az volt az elvem, hogy utólag már sopánkodni minek? Most, vénülő fejjel jöttem viszont rá, hogy az első házasságom egy felesleges és elhibázott lépés volt. 18 szerelem nélküli év, 18 év egy langymeleg pocsolyában, az áltisztesség tükrében...
dec. 12. 18:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk ha az komoly megbánásnak számít, hogy kidolgozott a lelked a munkahelyen, utána meg szadizzák, kritizálnak azok akik hozzá se kezdtek ...akkor azért elgondolkozik az ember, hogy mi a f@sznak dolgoztál ennyit ennek a sok léhűtőnek..
dec. 22. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!