Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mióta vagytok a gyakori oldalon?

Mióta vagytok a gyakori oldalon?

Figyelt kérdés
Kb hány éve vagytok fent?
dec. 14. 17:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
15-16 biztos megvan már
dec. 14. 20:22
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 13 éve. Tabletről kezdtem, most telefonozok, asztali gépet ritkán használok munkán kívül másra. Nem gondolom, hogy több hibát vétek telefonról, mint gépről tenném, van itt is helyesírást ellenőrző program meg el is szoktam olvasni, mielőtt elküldöm. Félreütés bárkinél előfordulhat.
dec. 14. 20:37
 23/30 anonim ***** válasza:
91%
4-5 éve talán? Nekem tetszik az oldal amúgy, sokkal jobb, mint a Reddit. Szerintem a Reddit egy hányadék oldal, undorítóan néz ki, a Gyakorinak viszont tökre igényes kinézete van. Szeretem a komoly kérdéseket és válaszokat, néha jót nevetek a troll kérdéseken. Xdd Kedvencem az Emberek kategória, emellett aktívabb vagyok még a Szex és Politika kategóriákban.
dec. 14. 22:14
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is tudnék már gépet használni mióta van okostelefon....

képtelen lennék hozzáérni, annyival jobb a telefon...

Az egyetlen rossz dolog az oldalon, amellett hogy rengeteg itt is a frusztrált ember akik rajtad akarjak levezetni a bajukat, hogy bele lehet esni abba a hiábaba hogy úgy érzed, minden kérdést el kell olvasnod, különben lemaradsz valamiről...

dec. 14. 22:27
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, függővé tesz az oldal, ha nem figyelsz..
dec. 14. 22:28
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
24# Szerintem is jó a telefon, laptopot szinte egyáltalán nem használok, csak sokszor félrepötyögök dolgokat. Szép ez a magyar nyelv, francba az ékezetekkel!
dec. 14. 22:29
 27/30 anonim ***** válasza:
88%
Mi Gyakorisok, mi mind egy nagy család vagyunk, tündérbogaraim! Kis mézeskalácsocskák. 😍😍🤩❤️❤️🍧🍨
dec. 14. 22:31
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
2013 november az első regisztrációm, elfelejtettem a jelszavam így most ez van itten.
dec. 14. 23:32
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Csak a kedvedért megnéztem, 2010-es az első válaszom, és az első kérdésem is. Eleinte az állatok, és a családi kapcsolatok részen voltam aktív, állatokat tartottunk, szóval ott kérdeztem és válaszoltam is, családi kapcsolatokban 1-2 kérdésem volt.

Utána elfelejtettem, hogy létezik az oldal, covid alatt fedeztem fel újra, valami csoda folytán még emlékeztem a jelszavamra, azóta már az emberek kategória a kedvencem, és inkább válaszolok, mint hogy kérdeznék.

Tény, hogy teljesen más, mint 2010-ben volt, de az egész internet is más.

dec. 15. 00:08
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
2014 óta
dec. 15. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!