Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire gyakori az ilyen...

Mennyire gyakori az ilyen eset? Egy ismerősömnél láttam ezt a változást, és meglepődtem.

Figyelt kérdés
Szóval tudni kell róla, hogy egy eléggé traumatizált, hátrányos helyzetből induló lányról van szó, akit sokan bántottak, családja sem volt túl érzelmileg támogató, ráadásul a lány testi sérült + mellé diszes is. Osztálytársam volt gimiben, de azt abbahagyta. Cigizett, bandázott, bonyolult kapcsolatokba keveredett, főleg mentális beteg, drogfüggő exei voltak. Hatalmas fültágítót, egy csomó piercinget hordott, erre most meg azt láttam a profilján, hogy teljesen szolid lett a külseje, egyetemet végzett tanári és nyelvszakon, és van egy rendezettnek tűnő, szintén átlagos külsejű férje. Emlékszem, a tanáraink mindig azt mondták neki, nem viszi majd semmire és mi is azt hittük egy időben, mert eléggé zárkózott volt, nem kereste a társaságunkat, amíg velünk járt suliba, nem is tanult. Lehetséges az, hogy valaki így összekapja magát? Hogyan történhetett, ha semmi jel nem utalt erre? Igaz, régóta nem beszéltünk, de számomra akkor is furcsa, szerintem nem ez az általános.

nov. 7. 15:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Igen, van olyan, hogy valaki kinövi a kamaszkort.

Ritka az ennyire értelmetlen kérdés.

nov. 7. 15:28
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Nézd meg hány scene queen/emo mondta, hogy "anyu, ez nem csak egy divat, ez vagyok én". Majd mire befejezték a középiskolát, mindegyik kikupálódott magától. Ez a normális, felnőtté válva kinövöd a hülyeségeid egy részét, amik nem húztak le mélyre. A ruha és piercing/smink sokaknál csak egy felhúzott fal a távolságtartáshoz amiben pozőrködnek a többi ember előtt, de otthon leveszik az álcát és alatta normális ember van.
nov. 7. 15:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Kinőtt a kamaszkorból, ennyi. Nekem is volt olyan osztálytársnőm, aki eléggé extrém stílusú volt a gimiben, de felnőve jó munkája és családja lett. A tízéves osztálytalálkozóra elegáns, polgári stílusban érkezett.
nov. 7. 15:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég általános azért. Persze attól pacsi neki, hogy összzeszedte magát, nem az érdemeit és erőfeszítéseit akarom elvitatni, de ez azért nem egyedi eset.
nov. 7. 16:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek felnőnek, na bumm.
nov. 7. 17:41
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Lehet van párja
nov. 7. 18:23
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Lehetséges. De szerintem erről ő is szívesen mesélne, mert ez neki.is biztos egy olyan sztori, amit sikernek él meg. Keresd fel, ha ennyire érdekel.
nov. 8. 07:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ebben mi ilyen hihetetlen?Nekem mindenféle hajam volt.Rossz emberekkel vettem körül magam, bántalmaztak.Fogyatékosságal és mentális betegséggel élő is voltam/vagyok.Gimnáizum utolsó két évében néhány tárgyból úgy rugdalltak át, semmire se valónak voltam titulálva.

Azóta rengeteg év eltelt.Lediplomáztam és férjhez mentem.Jelenleg a második diplomámon dolgozom.

nov. 8. 11:13
 9/12 anonim ***** válasza:
8.: Szerencse, hogy így helyrejött az életed. Viszont nem okozott gondot a felvételinél, hogy gimiben rossz jegyeid voltak? Amikor én felvételiztem, a kilencvenes években olyan felvételi pontszámítás volt, hogy a középiskolai érdemjegyeket több évre visszamenőleg beszámították, kivéve, ha valaki már régebben érettségizett. Akkoriban nagyon nagy hátrányt okozhatott egy ilyen gimis előélet.
nov. 8. 12:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok.Két tárgyból utólag tettem emelt szintű érettségit, illetve nyelvvizsgát.Az eredeti jegyeimmel akkoriban kb. sehová nem vettek volna fel.
nov. 8. 12:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!