Mennyire gyakori az ilyen eset? Egy ismerősömnél láttam ezt a változást, és meglepődtem.
Figyelt kérdés
Szóval tudni kell róla, hogy egy eléggé traumatizált, hátrányos helyzetből induló lányról van szó, akit sokan bántottak, családja sem volt túl érzelmileg támogató, ráadásul a lány testi sérült + mellé diszes is. Osztálytársam volt gimiben, de azt abbahagyta. Cigizett, bandázott, bonyolult kapcsolatokba keveredett, főleg mentális beteg, drogfüggő exei voltak. Hatalmas fültágítót, egy csomó piercinget hordott, erre most meg azt láttam a profilján, hogy teljesen szolid lett a külseje, egyetemet végzett tanári és nyelvszakon, és van egy rendezettnek tűnő, szintén átlagos külsejű férje. Emlékszem, a tanáraink mindig azt mondták neki, nem viszi majd semmire és mi is azt hittük egy időben, mert eléggé zárkózott volt, nem kereste a társaságunkat, amíg velünk járt suliba, nem is tanult. Lehetséges az, hogy valaki így összekapja magát? Hogyan történhetett, ha semmi jel nem utalt erre? Igaz, régóta nem beszéltünk, de számomra akkor is furcsa, szerintem nem ez az általános.nov. 7. 15:19
11/12 anonim válasza:
10.: Akkor valószínűleg 30 körüli, de 40-nél nem idősebb vagy. Én közel 50 vagyok, akkoriban még így volt. Egyébként sose tartottam igazságosnak, hogy egy felvételin a korábbi jegyek alapján ítéljenek, mert pl. attól, hogy valaki két évvel korábban rossz jegyet szerzett valamiből, a felvételire megtanulhatta az anyagot. Mondom ezt úgy, hogy nekem nem volt viharos kamaszkorom és pl. a matekot leszámítva jó jegyeim voltak. A másik az, hogy igazságtalan valakit azért elmeszelni, mert kamaszként erősebben lázadt, problémás volt. Az egy átmeneti életszakasz, nem egyformán éljük meg. Abból is lehet megbízható, jó diplomás munkerő, akinek nehéz kamaszodása volt.
12/12 anonim válasza:
Sokkal fiatalabb vagyok.2017-ben érettségiztem.Akkor szinte minden szak feltétele az emelt szintű érettségi volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!