Mióta vagytok a gyakori oldalon?
14 éve, most 28 vagyok :)
#10 szerintem ez inkább generációs különbség lehet, vagy nem tudom, te hány éves vagy, de én gond nélkül gépelek bármilyen platformon telefonról, sőt én mindenhez telefont használok. A laptopomat utoljára az egyetemen vettem elő pár éve, tanuláshoz kellett. Meg persze dolgozni is laptopon szoktam, de minden mást telón csinálok.
Pontosan nem tudom, emlékeim szerint egyetem első éveiben 2007-2008 környékén már gyakoriztam.
Évekig csak a számítástechnika és hasonló érdekesebb témaköröket néztem, aztán ahogy jöttek az élet dolgai, úgy nézegettem a többit is. Munka, lakás, stb.
Sajnos nagyon sok éve mélyen van a színvonal, korábban tök érdekes emberek voltak itt névvel, akik mondhatni szakértői voltak 1-1 témának. Pl. számtechben egy P.O.C. nevű felhasználó.
Azóta annyira átvették az uralmat a troll és kamu kérdések, hogy szerintem normális ember nincs már itt. A többség gondolom kinőtte, vagy átment Redditre.
A kezdetek óta, persze eltérő intenzitással.
Én most is laptopról használom, telefonon sokkal nehezebb.
Karantén alatt szoktam rá
Kiirtam egy kérdést mert a depressziom már annyira súlyos volt és annyira cikinek éreztem hogy napokig nem mertem megnyitni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!