Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A gyakori oldalt miért kedveli...

A gyakori oldalt miért kedvelitek?

Figyelt kérdés

#Gyakori kedvenc
ma 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Mert anonim módon tudom rajta csillogtatni a rendkívül színes és változatos kommunikációs készségeim
ma 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Néha kérdezek, jönnek valóban hasznos válaszok meg a sok beszólás és ítélkező alak. Van 2 állandó kedvencen: a helyesírásos fazon és aki lotyónak hív. Ők állandóan válaszolnak, rájuk mindig számíthatok.
ma 12:35
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Sok érdekes történetet olvastam már, sőt egyes dolgokból lehet tanulni is. De nagyon szeretek segíteni másoknak.
ma 12:37
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Szeretem nézni, ahogy az emberek az értelmes válaszok adása helyett elkezdik szarral dobálni egymást. Szórakoztat. 🍿😀🥤
ma 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert a környezetemben nem tudok bizonyos témákról beszélni, mert őket nem érdekli.

Szociális képességeim meg nincsenek.

ma 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Köszi a lepontozást, magadat minősíted vele, te kis savanyúcukor. 😄
ma 13:01
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Nem kedvelem, csak nincs sok barátom így amikor otthon vagyok és senki nem beszélget velem akkor ide válaszolgatok. De inkább csak kiábrándít a világból, mert bár lehet mondani bármit, de akik ide írogatnak azok az emberek ugyanúgy a társadalom részei.

F

ma 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert telik vele az üres időm a munkahelyemen.
ma 13:40
 9/10 anonim válasza:
Mer sok érdekes történetet lehet itt olvasni és anonim módon lehet levelezni hasonló gondolkodású emberekkel mint jómagam. Van, amire a családtagjaim is azt mondták, hogy hülyeség, meg hogy mi a normális, ezzel szemben örömmel olvasom, hogy vannak itt olyanok, akik valamiről úgy vélekednek, ahogy én is.
ma 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert interaktív (néha), szeretek beszélgetni, vagy csak úgy olvasgatni mások véleményét, stb. Vannak barátaim, a munkahelyemen is beszélgetek a kollégákkal, de itthon általában egyedül vagyok, de ilyenkor is szeretek sokszor másokkal társalogni, legalábbis válaszokban, elmondani a véleményemet, privátban nem szoktam itt chatelni, az a része nem érdekel.
ma 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!