A gyakori oldalt miért kedvelitek?
Figyelt kérdés
#Gyakori kedvenc
ma 12:32
1/10 anonim válasza:
Mert anonim módon tudom rajta csillogtatni a rendkívül színes és változatos kommunikációs készségeim
2/10 anonim válasza:
Néha kérdezek, jönnek valóban hasznos válaszok meg a sok beszólás és ítélkező alak. Van 2 állandó kedvencen: a helyesírásos fazon és aki lotyónak hív. Ők állandóan válaszolnak, rájuk mindig számíthatok.
3/10 anonim válasza:
Sok érdekes történetet olvastam már, sőt egyes dolgokból lehet tanulni is. De nagyon szeretek segíteni másoknak.
4/10 anonim válasza:
Szeretem nézni, ahogy az emberek az értelmes válaszok adása helyett elkezdik szarral dobálni egymást. Szórakoztat. 🍿😀🥤
5/10 anonim válasza:
Mert a környezetemben nem tudok bizonyos témákról beszélni, mert őket nem érdekli.
Szociális képességeim meg nincsenek.
6/10 anonim válasza:
Köszi a lepontozást, magadat minősíted vele, te kis savanyúcukor. 😄
7/10 anonim válasza:
Nem kedvelem, csak nincs sok barátom így amikor otthon vagyok és senki nem beszélget velem akkor ide válaszolgatok. De inkább csak kiábrándít a világból, mert bár lehet mondani bármit, de akik ide írogatnak azok az emberek ugyanúgy a társadalom részei.
F
8/10 anonim válasza:
Mert telik vele az üres időm a munkahelyemen.
9/10 anonim válasza:
Mer sok érdekes történetet lehet itt olvasni és anonim módon lehet levelezni hasonló gondolkodású emberekkel mint jómagam. Van, amire a családtagjaim is azt mondták, hogy hülyeség, meg hogy mi a normális, ezzel szemben örömmel olvasom, hogy vannak itt olyanok, akik valamiről úgy vélekednek, ahogy én is.
10/10 anonim válasza:
Mert interaktív (néha), szeretek beszélgetni, vagy csak úgy olvasgatni mások véleményét, stb. Vannak barátaim, a munkahelyemen is beszélgetek a kollégákkal, de itthon általában egyedül vagyok, de ilyenkor is szeretek sokszor másokkal társalogni, legalábbis válaszokban, elmondani a véleményemet, privátban nem szoktam itt chatelni, az a része nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!