Hölgyek! Mennyire kedvelitek, értékelitek, ha egy férfi régi vágású gentlemanként viselkedik?
Aki messziről előre köszön, ajtót nyit előtted, maga elé enged, addig nem ül le, amíg egy nő is áll bent a teremben vagy tömegközlekedésben, magától felajánlja hogy viszi a nehéz csomagot, fizet a vendéglőben stb. Ha fiatalabbak (tizen-, huszon- vagy harmincévesek) vagytok, mennyire tetszik az, ha a férfi kezét csókolommal köszön és megmagáz?
Persze nem biztos, hogy mindenkinek egyformán jól áll ez a viselkedés, szerintem inkább személyiségtől függ. De aki "természetesen" ilyen, és nem játssza meg magát, önmagában ez a tulajdonság tetszik nektek, kedves nők?
Először mindig meglepődök, hogy nem halt még ki teljesen a jómodor. A kézcsók az kicsit sok, azt inkább idősebb hölgyeknek tudom elképzelni, a magázás viszont alap kellene legyen két idegen között, nemtől függetlenül.
Az egyik orvosom mindig kezét csókolommal köszönt, pedig csak pár évvel volt idősebb nálam. Kicsit kellemetlen volt elsőre, aztán rájöttem, hogy neki ilyen a stílusa.
"a magázás viszont alap kellene legyen két idegen között, nemtől függetlenül."
Tizen- huszon- de talán még harmincéves korban manapság már nem, vagy szerinted a fiatalok inkább magázódnak egymás között?
Én fiúként biztos nem ajánlanám fel a csomaghordást, azt hinné a csaj hogy lenyúlom. :D
Az hogy addig állsz amíg a hölgyek lenem ülnek, szintén fura látvány lenne.
A többi rendben van, azokat én is megteszem, csak én udvariasságnak nevezem.
"Az hogy addig állsz amíg a hölgyek lenem ülnek, szintén fura látvány lenne."
Pedig van ilyen ismerősöm, nem én találtam ki
A felsoroltak pont annyira "kedvelném", mintha megmosná a vendég lábát, mert hogy az a régi illem.
Hogy 200 vagy 2000 éves az agybaja valakinek, nem érdekel. Csak tartsa távol magát tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!