A gyakori oldalt miért kedvelitek?
11# Azt azért nem mondanám, HA van az embernek normális barátja, barátai. Én a legjobb barátaimmal sokkal jobbakat szoktam beszélgetni, velük is feljönnek komoly, érdekes témák, csak hát nyilván felnőtt dolgozó emberek saját élettel nem tudnak állandóan egymással beszélgetni. :)
De persze jó barátokhoz kell a szerencse is.
Mert tök jól látszik a magyar lélekállapot, hogy az az alap, hogy mindent tudunk és a másik a hülye. Hihetetlen hogy mennyire látszik, hogy a válaszolók többsége abból indul ki, hogy a kérdező eleve hülye és semmit nem érthet, de ők a válaszolók mindent tudnak, és a baj a kérdezővel van.
Szerencsésebb kerdezőt még le is b@Cnak, hogy hogyan lehet ilyen hülye.
Nagyon sokat elmond arról, hogy valójában hogyan bánunk a nálunk sérülékenyebbekkel, vagy akinek segítségre van szüksége. Nagyon sokan segítőkészek, de 10ből 9 kérdésnél (ami teljesen normalis kérdés) rendesen elküldik a kérdezőt az őseibe, és számonkérik, hogy miért ilyen hülye - nem kimondva, a stíluson keresztül átjön. Vagy arra használják, hogy belerúgjanak. Vagy egó-ugródeszkának, akihez képest jobbnak okosabbnak stb érezhetik magukat.
Nekem, bármilyen szomorú is, egy időben hiánypótló volt, mert akkoriban nem volt rendben a társasági életem.
Viszont a mai napig jönnek fel olyan témák, esetek itt, amikhez úgy érzem, érdemben tudok hozzászólni, így itt végre beszélhetek róluk. Ha már "élőben" ilyenek sosem, vagy csak elvétve kerülnek elő.
A másik pedig, bár nagyon ritkán kérdezek, szerencsére eddig 1 kérdéstől eltekintve, mindig kaptam hasznos válaszokat, és tényleg úgy éreztem, komolyan szeretnének segíteni a válaszolók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!