Melyik oldalt kedvelitek jobban? A gyakorit, vagy a facebook-ot? És miért?
Almát az almával kéne összehasonlítani.
Facebook a nagyon kínos boomer nyuggerek játszózere lett, akik még a megmaradt kis méltóságukat is levetkőzik, hogy nagyokosan commentben beleszólhassanak valami témába, amit láthatóan nem értenek.
A Gyakori meg névtelen élettelen őrjöngő dilettáns lelkisérült trollok játszótere.
Igazából egyiket sem.
Sose voltam igazán aktív fb felhasználó. Van egy-két ismerős, akivel ott tartom a kapcsolatot. Na, nem az üzenőfalon nyilvánosan :)
Már a gyakorit sem szeretem. Amikor elkezdtem használni, akkor tényleg lehetett kérdezni, normális választ kapni. Akkor is volt hülyülés, de azok még tényleg viccesek voltak, Pl. húsos-csontos sztori :D
De kik miatt romlott el ennyire ez az oldal?
A tinik?
az alkoholisták?
Az életúnt emberek miatt?
4: Nem hiszem. Inkább túlságosan hozzászoktak ehhez az arctalan online világhoz az emberek. Több mindent megengednek maguknak, mint régen.
Aki idősebb, az is már sok időt töltött el így. Aki fiatal, az meg eleve így nőtt fel.
4:
Egyszerűen azért romlott le, mert eljárt felette az idő. Máshol sokkal hamarabb kapsz értelmes választ, ezért ide inkább már csak közepes képességű lepukkantabb emberek jönnek fel levezetni a feszültséget.
A facebookért sem vagyok, pár emberrel ott beszélgetek, de a hírek alatt kommenteket már el sem olvasom, mert jellemzően minél hülyébb vki, annál hangosabb.
Lehet szídni a gyakorit, de még mindig jobb, mint a reddit pl.
Itt legalább őszintén lehet írni mindenről, nincs az a borzalmas modoroskodás mint redditen. Meg kell nézni itt egy cigányokról szóló kérdést, meg ott.
8:
az lehet, viszont reddit az átlag értelmi szint jóval magasabb, mint itt. itt zömében átlagos képességű idegbeteg hőzöngők vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!