1/17 anonim válasza:
Mindkettőt. Mindkettő más élményt ad.
2/17 anonim válasza:
Nem olvasok. Szóval csak tv-zek, meg rockot hallgatok.
3/17 anonim válasza:
Egyetértek 1-essel. Mikor mihez van hangulatom, azt szeretem jobban.
Általános ökölszabály nálam, h az szokott a jobb lenni, ami az eredeti, de persze erre is láttam már kivételeket.
A könyvben különösen szeretem, h sokkal nagyobb szabadságom van abban, h hogyan értelmezem, hogyan jelennek meg a fejemben a dolgok.
A film viszont sokkal több érzékszervre hat, és rohadt jól ba tud szippantani a világába, ha jól van kivitelezve.
Szóval ja, nálam teljesen attól függ, h milyen típusú élményre vágyom éppen.
4/17 anonim válasza:
az baj ha milfet olvastam film helyett először?
5/17 anonim válasza:
Könyvekhez hozzátenném, hogy sokszor úgy vannak vele az emberek mintha az csak és kizárólag jó lehetne és könyvről vagy jót vagy semmit. De mint ahogy a filmeknél, könyvek esetében is vannak gyengék. Akár a cselekmény, akár az író/fordító képességeinek hiánya miatt.
6/17 anonim válasza:
A Babar és a Télapó nagyon jó könyv volt, azt kétszer is elolvastam 1977-78-ban. Azóta csak filmet nézek.
8/17 anonim válasza:
Egyik ezért jó, a másik pedig azért.
Lehetetlen összehasonlítani.
9/17 anonim válasza:
Régebben a könyveket, ma már semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!