Sracok! Ha sokszor neztek egy csajra mosolyogtok ra ilyenkor akkor bejon nektek vagy csak kedvelitek?
Figyelt kérdés
Az is elofordul hogy tovabb is nezett az atlagosnal, szemem sarkabol lattam.2021. jún. 17. 01:38
1/4 anonim válasza:
Igen, ez szinte minden esetben tetszést, ismerkedési szándékot takar nálunk. Veled történt ilyesmi? Akkor szerintem ne habozz, nyugodtan menj oda a sráchoz kezdeményezni, az ő helyzetét is megkönnyíted, nálad meg ott a garancia kártyája, hogy bármit csinálsz, a srácnak be fogsz jönni.
20/F
2/4 anonim válasza:
Igen. Sajnos ha sokáig nézek valakit azt jelenti tetszik. Ezért amikor a boltban is vásárlok, a nénire nem merek rá nézni, akkor se ha hozzám beszél, mert félek h ő is ír gyakoris kérdést ki h tetszik e nekem mit csináljon nem volt még fiatallal dolga. :/
3/4 A kérdező kommentje:
2 Ismerosrol van szo, nem vadidegen boltosrol, es nem beszelgetes kozbeni szemkontaktusra gondoltam nyilvanvaloan :D
2021. jún. 17. 01:58
4/4 anonim válasza:
határozottan, igen.
De, fordítva nem így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!