Lányok, szoktátok úgy érezni, mintha hülyének néznének titeket, lenézően néznének rátok, meg lekezelően beszélnének veletek? Ilyenkor mit csináltok? Mosolyogtok egyet, vagy visszavágtok? Többi lent. 23/L
Sajnos sok munkahelyen így viselkednek az emberek, az újakat máshogy kezelik. Bezzeg az ő idejükben 8 általánossal is biztos munkahelyük volt, ma pedig már diplomások között is válogatnak.
Ha nagyon nem érzed jól magad, akkor érdemes váltani, én is megtettem az első munkahelyemen 1 év után, és most százszor jobb helyem van. :)
Megkérdezhetem, hogy mégis mennyi idősek a munkatársaid? Egyidősek veled, vagy idősebbek? Mert nagyon gyerekesen viselkednek és inkább az ált. iskola alsó tagozatának hangzik így ez az egész, mint munkahelynek.
A beosztásodat illetően szerintem szólalj fel nyugodtan, állj ki magadért ebben az ügyben. Valamint ne hagyd, hogy kihasználjanak. Dolgozni vagy ott, nem azért, hogy másokat furikázz haza (pláne ha ő a kisujját se mozdítaná miattad).
A másik dologgal kapcsolatban, miszerint szemtől-szembe jópofiznak, a hátad mögött meg kibeszélnek: csak annyit tudok mondani, hogy szerintem próbálj meg nem foglalkozni velük, ha pedig nagyon rosszul érzed magad miatta (és ha van rá lehetőséged persze), akkor nyugodtan állj tovább. Nem kell ennél a munkahelynél megöregedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!