Sracok! Ti altalaban milyen okbol neztek sokszor, es mosolyogtok egy lanyra?
Figyelt kérdés
Ha nem ismeritek annyira, csak latasbol, parszor beszeltetek.2021. máj. 10. 13:00
1/11 anonim válasza:
Hogyha vonzó számomra, vagy ha van rajta valami szokatlan...
2/11 anonim válasza:
Szerinted mégis milyen okból? Annyira nyilvánvaló, Istenem... Néha komolyan olyan alapvető kérdéseket tud kiírni némely ember, mintha valami idegen fajhoz tartozna. Ilyenkor mi a cél mégis?
3/11 A kérdező kommentje:
Lehet szimpatia miatt is, es vonzodas miatt is. Nem egyertelmu annyira. Ezert a kerdes, hogy ki miert szokta csinalni.
2021. máj. 10. 13:07
4/11 anonim válasza:
Nem, szimpátia miatt nem néz sokszor a másikra az ember, maximum, ha véletlenül találkozik a tekintetük, összemosolyognak.
A sokszor nézegetés az vagy szexuális vonzalom, vagy szerelem.
Ha őszinte, szívből jövő mosoly is társul hozzá (a tekintete is mosolyog), akkor valószínű, hogy szerelmes.
5/11 anonim válasza:
De én emiatt a két dolog miatt :( Akkor miért csak edjet mondjak?
6/11 anonim válasza:
Amit meg egyes írt, hogy van rajta valami szokatlan, azt meg lazán meg lehet különböztetni a szerelmes pillantgatástól, mert baromira nem ugyanolyan az a mosoly, amikor pukkadozik valaki a nevetéstől, és az, amikor boldog valamitől.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem hinnem hogy szerelmes lenne, kb 0 az eselye, mint irtam alig ismerem. Csak latni szoktuk egymast.
De azert nevetsegesen sem nezek ki, hogy rohogni kelljen :D
2021. máj. 10. 13:21
8/11 anonim válasza:
Attól még beléd zúghatott, hogy alig ismered. Hidd el, annyi is pont elég, ha látni szoktátok egymást. Én eddig világ életemben így lettem mindig szerelmes, első látásra, ösztönből.
30F
9/11 A kérdező kommentje:
Nem olyan tipusu.
2021. máj. 10. 13:28
10/11 anonim válasza:
Miért, meleg? Ha nem, akkor olyan típusú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!