Ha valaki nem szimpatikus/nem kedvelitek (nem mert bántott, hanem mert semmi kedvelhetőt nem találtok benne), megmondjátok neki?
Figyelt kérdés
Gondolom, nem...én se. De amúgy alapból se vagyok olyan nagyon kedves, senkivel se, nem vagyok mosolygós, nem kedveskedek nagyon senkinek, szerelmesen szoktam édelgős lenni, de amúgy nem...egy olyan semleges, nem nagyon barátságos stílusom van, de mondjuk barátságtalannak vagy bunkónak nem mondanám magam. Tehát akik szimpatikusak, azokkal se vagyok egy nagyon csicsergős. Ha valaki nem szimpatikus, akkor meg végképp nem játszok meg ilyesmit. Tehát végül is mondhatjuk, látszik rajtam...volt már, aki valahogy kikényszerítette belőlem, mindenáron tudni akarta, hogy én nem kedvelem őt, nem szimpatikus? Ekkor megmondtam neki, hogy tényleg nem. Mi erre a jó válasz? És azt se értem, valaki miért akar erre a kérdésre választ kapni? Én attól még, hogy nem volt szimpatikus, nem tartottam volna fontosnak ezt az orrára kötni.szept. 18. 16:51
1/3 anonim válasza:
Nyolcadikban jött egy új osztálytársunk jó 20 éve, rohadtul ellenszenves volt első perctől. Mivel én sem vagyok jópofizós, megkérdezte egyszer, hogy mi bajom van vele. Mondtam hogy semmi, csak nem szimpatikus. A világ minden k*rv*jának elhordott, meg kiírta a telefonszámom a buszmegállóba azzal, hogy mindent vállalok. Nah mondom, nem tévedtek az ösztöneim.
Azóta is sokszor van ilyen, hogy valaki nem szimpatikus, ha megkérdezi, akkor továbbra is megmondom, hogy nincs vele bajom, de mások vagyunk, így nem szimpatikus. Azóta szerencsére nem fogadta senki olyan rosszul, mint a csaj nyolcadikban :D
3/3 anonim válasza:
Ha valaki nem szimpatikus nekem, nem fogom neki megmondani, és bunkózni sem fogok vele, de a távolságot érezhetően tartani fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!