Én nem tudom megválogatni az ismerőseimet rendesen? Esetleg gyakori ez?
Figyelt kérdés
Felfigyeltem arra, hogy mostanában akárkinek segítek az egyoldalú, legyen az szakmai, vagy baráti alapon segítség. De amikor nekem kellene senki se ér rá, pont elfogyott amit kérnék stb. Igyekszem kapcsolatok révén is másokat jó helyzetbe juttatni és utána már elfelejtenek jönni meg mivel ott a dolog náluk, vagy a kapcsolat így kihagynak dolgokból. Lehet velem van a baj, csak azt nem értem, hogyha valakinek segítek az nem oda vissza alapon szokott menni?tegnap 21:48
1/5 anonim válasza:
Te nem tudod megválogatni az ismerőseidet rendesen. De gondolom gyakoribb is, mint gondolnám.
2/5 anonim válasza:
Kérik is, hogy segíts? Vagy te ajánlkozol, hogy jobban kedveljenek? Ez nagyon fontos kérdés.
3/5 A kérdező kommentje:
#2 is is, de részben átlagos beszélgetésekben kiderül, hogy mit kéne elintéznie csak nincs segédmunkása, vagy kapcsolata stb akkkr szoktam feajánlani hogy megoldjuk okosba
tegnap 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!