Ha megfelelek másoknak,és mindenre igazat adok nekik akkor jó vagyok?
Figyelt kérdés
Itt rengeteg kérdésnél is abból vannak viták hogy nem értesz egyet valakivel,ha viszont írod az adott kommentnél hogy igazad van akkor nyilván veszekedést sem generálsz.dec. 14. 17:15
2/8 anonim válasza:
Egy idő után kiismerik ezt is. Utána már nem leszel sem megbízható, sem alkalmas arra hogy véleményt formálj; mert csak azt mondod vissza amit hallani akarnak, nem azt amit egy külső szemlélő lát.
3/8 anonim válasza:
Régebben belementem konfliktusokba, de mostmár hajlandó vagyok engedni az elveimből, sőt adott esetben alles zusammen kidobni az össszeset, csakhogy szeressenek, elfogadjanak.
4/8 anonim válasza:
Nem jó hozzáállás, mert A, kihasznának, B, az van/lesz, amit a 2# ír.
5/8 A kérdező kommentje:
3-mas
Na igen ilyesmire gondoltam.
dec. 14. 18:44
6/8 anonim válasza:
Nem, aki szeret az a hitelességeddel együtt is szeret, amikor mondjuk NEM-et mondasz! Ha 1-2 ember, akkor 1-2 ember.
7/8 anonim válasza:
Ha minden egyes potenciális veszekedés, vita kirobbanása előtt azt mondod a másik félnek, hogy igaza van, ezzel előbb vagy utóbb vagy vissza fog élni, vagy a szemedre fogja hányni, hogy meg sem próbálsz kiállni magadért, az igazadért. Ezt amúgy jogosan is mondhatná.
Lehet, hogy a veszekedést megúszod, de közben új gondok születhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!