Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is nagyon kártékonynak,...

Más is nagyon kártékonynak, toxikusnak tartja a "mit bántál meg az életben" mantrát?

Figyelt kérdés

Szerintem ez egy nagy baromság. Mit kéne megbánnom? Mindent úgy tettem, ahogy azt az adott pillanatban a legjobbnak gondoltam. Amire az akkori tudásom szerint képes voltam, amire abban a helyzetben képes voltam. Ha visszamehetnék a időben, mindent 100%-ban ugyanúgy csinálnék és nagyon nagy eséllyel ugyanazokat a "hibákat" követném el, mint régen.

Semmire sem való ez a lamentálás, a múlton úgysem tudsz változtatni. Aztán a másik kedvencem, hogy változtasd meg a másikat, akár erőszakkal. Ez sem megy.. Mindenki csak a maga erejéből képes változni, ha egyáltalán.. A "hibáim" nélkül meg nem lennék most az, aki. Semmit sem bánok, én így vagyok tökéletes, ahogy vagyok, akinek meg nem tetszik, az tehet nekem egy szívességet. Aki meg másképp gondolja, az úgy hülye, ahogy van..

Ti hogy vagytok ezzel? Milyen kártékony "életbölcsességeket" ismertek még?

dec. 14. 13:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
47%
Én toxikusnak nem tartom, szimplán csak feleslegesnek. Minden döntésünk kihat az életünkre és formálta a személyiségünket, így tök fölösleges azon rágni az agyunkat, hogy mi lett volna, ha / mit bántunk meg. Max. ha azon gondolkozunk, hogy a jövőben hogy kezelnénk egy hasonló esetet, azt mondom, oké.
dec. 16. 22:21
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Az alázatod szembeállít azzal aki te vagy, és ott bizony látni fogod a hibáidat is. Pont az nem alázatos aki azt hiszi magáról hogy ő maga az Isten, ő senki és semmi ellen nem vét, közben meg romok, csend és hullaszag szegélyezi az útját.
dec. 17. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!